PUBG Mobile hesabı nasıl silinir?

Tea37

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar hesabıma birçok yerden giriş yapılıyor ve e-postama hep Rusça mail atıyor PUBG Mobile. Bundan dolayı hesabımı silmek istiyorum fakat hesabımı silmek istediğim zaman 15 gün art arda oyuna giriş yapmam gerektiği yazıyor. Hesabımı silmemin daha kolay bir yolu varsa bana yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar hesabıma birçok yerden giriş yapılıyor ve e-postama hep Rusça mail atıyor PUBG Mobile. Bundan dolayı hesabımı silmek istiyorum fakat hesabımı silmek istediğim zaman 15 gün art arda oyuna giriş yapmam gerektiği yazıyor. Hesabımı silmemin daha kolay bir yolu varsa bana yardımcı olursanız sevinirim.

Oyun içi e postayı farklı e postayla değiştir bildirim gelmez.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu video yararlı.

Bu dediğinizi yapmıştım fakat hala mail gelmeye devam ediyordu

Oyun içi e postayı farklı e postayla değiştir bildirim gelmez.

En başta belirtmeyi unutmuşum hesabım çalındığı zaman hesabım ban yemiş şu anda giriş yapamıyorum oyuna, oyuna girmeden nasıl e-posta değiştirebilirim bir bilginiz var mı?

Son düzenleme:
Bu dediğinizi yapmıştım fakat hala mail gelmeye devam ediyordu.

En başta belirtmeyi unutmuşum hesabım çalındığı zaman hesabım ban yemiş şu anda giriş yapamıyorum oyuna, oyuna girmeden nasıl e-posta değiştirebilirim bir bilginiz var mı?

PUBG Mobile'e mail atarsanız değiştirme ihtimalleri var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı