HainCrixus Decapat Katılım 11 Ocak 2023 Mesajlar 358 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2023 #1 Böyle bir şey olmamasına rağmen hesabıma engel attılar. Hilecilere değil de bizim gibi düzgün oynayan insanları yasaklamaları cidden çok gülünç. Bu sorunu nasıl çözebiliriz? Bilgisi olan yazarsa sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mart 2023
Böyle bir şey olmamasına rağmen hesabıma engel attılar. Hilecilere değil de bizim gibi düzgün oynayan insanları yasaklamaları cidden çok gülünç. Bu sorunu nasıl çözebiliriz? Bilgisi olan yazarsa sevinirim.
3 384710 Hectopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 1.092 Çözümler 7 16 Mart 2023 #2 Banın 1 hafta sonra açılacağı yazıyor, bir şey yapmanıza gerek yok. Sürekli takımında hileci olduğu için ban yemişsin. Artı 0 Eksi
Banın 1 hafta sonra açılacağı yazıyor, bir şey yapmanıza gerek yok. Sürekli takımında hileci olduğu için ban yemişsin.
Grythor Hectopat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 726 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2023 #3 Böyle bir şey olmadığından emin misin? Bence beraber girdiğin arkadaşların hileci, sorgula. Artı 0 Eksi
Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.050 Çözümler 47 Yer Mersin 16 Mart 2023 #4 Son takımlarındaki birileri hileden ban yemiş. Oyunu değil arkadaşlarınızı sorgulayın. Artı 0 Eksi
Z Zephrion Decapat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 517 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2023 #5 Arkadaşlarınla mı oynuyorsun yoksa tek mi? Eğer arkadaşlarınla oynuyorsan büyük ihtimalle hile kullanmışlar. Kendilerini uyar. Artı 0 Eksi
Arkadaşlarınla mı oynuyorsun yoksa tek mi? Eğer arkadaşlarınla oynuyorsan büyük ihtimalle hile kullanmışlar. Kendilerini uyar.
KS KS HainCrixus Decapat Katılım 11 Ocak 2023 Mesajlar 358 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2023 #6 Dostum tek giriyorum oyuna rastgele takımla eşleşiyor herkes mi hile? 384710 dedi: Banın 1 hafta sonra açılacağı yazıyor, bir şey yapmanıza gerek yok. Sürekli takımında hileci olduğu için ban yemişsin. Genişletmek için tıkla... Rastgele eşleşiyorum takımım olsa bile hile kullanmıyoruz 5 6 yıldır oynadığım oyun. Artı 0 Eksi
Dostum tek giriyorum oyuna rastgele takımla eşleşiyor herkes mi hile? 384710 dedi: Banın 1 hafta sonra açılacağı yazıyor, bir şey yapmanıza gerek yok. Sürekli takımında hileci olduğu için ban yemişsin. Genişletmek için tıkla... Rastgele eşleşiyorum takımım olsa bile hile kullanmıyoruz 5 6 yıldır oynadığım oyun.
Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.050 Çözümler 47 Yer Mersin 16 Mart 2023 #7 HainCrixus dedi: Dostum tek giriyorum oyuna rastgele takımla eşleşiyor herkes mi hile? Genişletmek için tıkla... Bu durumda yapacak bir şey yok. Rastgele bir hileci denk gelmiş. Bu uyarıyı verme sebebi birden fazla hileci değil zaten, tek bir tane. Artı 0 Eksi
HainCrixus dedi: Dostum tek giriyorum oyuna rastgele takımla eşleşiyor herkes mi hile? Genişletmek için tıkla... Bu durumda yapacak bir şey yok. Rastgele bir hileci denk gelmiş. Bu uyarıyı verme sebebi birden fazla hileci değil zaten, tek bir tane.
Z Zephrion Decapat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 517 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2023 #8 HainCrixus dedi: Dostum tek giriyorum oyuna rastgele takımla eşleşiyor herkes mi hile? Rastgele eşleşiyorum takımım olsa bile hile kullanmıyoruz 5 6 yıldır oynadığım oyun. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman talep oluşturup durumu açıklamaktan başka yolunuz yok gibi görünüyor. Artı 0 Eksi
HainCrixus dedi: Dostum tek giriyorum oyuna rastgele takımla eşleşiyor herkes mi hile? Rastgele eşleşiyorum takımım olsa bile hile kullanmıyoruz 5 6 yıldır oynadığım oyun. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman talep oluşturup durumu açıklamaktan başka yolunuz yok gibi görünüyor.
KS KS HainCrixus Decapat Katılım 11 Ocak 2023 Mesajlar 358 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2023 #9 Zephrion dedi: Arkadaşlarınla mı oynuyorsun yoksa tek mi? Eğer arkadaşlarınla oynuyorsan büyük ihtimalle hile kullanmışlar. Kendilerini uyar. Genişletmek için tıkla... Tek giriyorum maalesef oyun hilecileri yasaklamıyor daha aksine kendileri hile satıyordu parayla bizim gibilerinin emeğine yazık. Artı 0 Eksi
Zephrion dedi: Arkadaşlarınla mı oynuyorsun yoksa tek mi? Eğer arkadaşlarınla oynuyorsan büyük ihtimalle hile kullanmışlar. Kendilerini uyar. Genişletmek için tıkla... Tek giriyorum maalesef oyun hilecileri yasaklamıyor daha aksine kendileri hile satıyordu parayla bizim gibilerinin emeğine yazık.