PUBG: Mobile hesabına başkaları tarafından giriş yapılıyor

Doruk_Efe

Centipat
Daha fazla  
2020'li yıllarda açıp bu zamanlarda ise kullanmayı bıraktığım PUBG: Mobile hesabıma yabancılar tarafından neredeyse her ay giriş yapılıyor.
3 kere kendim şifresini değiştirmeme rağmen yine giriyorlar.
Email yöntemiyle giriş yaptıkları gözüküyor fakat emailimin şifresini değiştirmemde fayda etmedi.
Üstüne üstlük hesabım elden ele geziyor. Bunu nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum valla bana da oluyor aynısı, 5 6 aydır bir aralar günde 2 farklı cihazdan giriyorlardı. Çoğu da iPhone ve Türkiyeden giriş yapılıyor. Bu olay ilk başıma geldiğinde giriş yapıldı uyarısı anlamında e posta geldiği zaman ilk başta internette aradım fakat bir sonuç alamadım, daha sonrasında ne tesadüftür ki pubg mobile İnstagram sayfasına göz attığımda 1 gün önce hesap güvenliği için uyarılar vb. içeren paylaşım yaptıklarını gördüm. Kesin konuşmak istemem ama veri sızıntısı yaşanmış olabilir veya bir plugin ile şifreye de gerek kalmadan giriş yapabiliyorlardır. Ben plugin vb. bir yazılım yöntem ile girdiklerini düşünüyorum çünkü benim de hesabıma e posta yöntemiyle giriyorlar ise direkt Gmail hesabıma erişimleri olması anlamına gelir bu. Fakat ne Google hesabıma bir cihaz giriş yaptığı için bildirim geldi, ne de herhangi bir kod. Giriş yapmış cihazlara baktığımda ise kendi cihazlarım gözüküyor yalnızca. Muhtemelen oyunun bir açığını buldular diye düşünüyorum. Daha 5 dakika önce yine Pubg Mobile hesabınıza giriş yapıldı bildirimi geldi.

Hesabımda öyle kayda değer eşya skin vb. de yok neden giriş yapıyorlar anlamış da değilim :D. Yalnızca mobile ilk çıktığı gün oynamıştım muhtemelen yanlış olmasın 2018 den beri var olan bi hesap. Kaldı ki hesap açım tarihinin de bir olayı yoktur Pubg'de, ilginç gerçekten...

Dostum vallahi bana da oluyor aynısı, 5 6 aydır bir aralar günde 2 farklı cihazdan giriyorlardı. Çoğu da iPhone ve Türkiye'den giriş yapılıyor. Bu olay ilk başıma geldiğinde giriş yapıldı uyarısı anlamında e-posta geldiği zaman ilk başta internette aradım fakat bir sonuç alamadım, daha sonrasında ne tesadüftür ki PUBG Mobile Instagram sayfasına göz attığımda 1 gün önce hesap güvenliği için uyarılar vb. içeren paylaşım yaptıklarını gördüm. Kesin konuşmak istemem ama veri sızıntısı yaşanmış olabilir veya bir plugin ile şifreye de gerek kalmadan giriş yapabiliyorlardır. Ben plugin vb. bir yazılım yöntem ile girdiklerini düşünüyorum çünkü benim de hesabıma e-posta yöntemiyle giriyorlar ise direkt Gmail hesabıma erişimleri olması anlamına gelir bu. Fakat ne Google hesabıma bir cihaz giriş yaptığı için bildirim geldi, ne de herhangi bir kod. Giriş yapmış cihazlara baktığımda ise kendi cihazlarım gözüküyor yalnızca. Muhtemelen oyunun bir açığını buldular diye düşünüyorum. Daha 5 dakika önce yine PUBG Mobile hesabınıza giriş yapıldı bildirimi geldi.

Hesabımda öyle kayda değer eşya skin vb. de yok neden giriş yapıyorlar anlamış da değilim :D. Yalnızca Mobile ilk çıktığı gün oynamıştım muhtemelen yanlış olmasın 2018'den beri var olan bir hesap. Kaldı ki hesap açım tarihinin de bir olayı yoktur PUBG'de, ilginç gerçekten...

Aynısı bana da oldu yani Çekyadan bile girdiler bana Türkiye'de Xiaomi cihazlar ile giriş yapıyorlar genellikle ve dediğiniz gibi arkalarında kalan tek iz PUBG'nin maili onun dışında hiçbir şey yok. Yani benim de hesabım pek kıymetli değil kıymetli ise de ben bilmiyorum belki onlar bir şeyler yapmışlardır da ben G-mailime erişirler ise diye biraz tedirgin oluyorum. Muhtemelen dediğiniz gibi bir sistem açığı veya bir eklenti. Hesap kurtarma kısmından şikayet yolladım umarım kabul olur.

Hesap kurtarma şikayetim muhtemelen kabul olmadı çünkü hala giriş yapıyorlar hesaba. En son hesaba kendi mailimden girip tüm cihazlardan çıkış yaptım ve mailimin şifresini değiştirdim. Olacak mı bilmiyorum olursa veya olmazsa söylerim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı