X xBN Hectopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 1.325 Çözümler 1 Yer Ankara 26 Nisan 2023 #1 GameSatış üzerinden PUBG hesap alınır mı? Geri çekilir mi mantıklı mı? Yoksa kendi hesabıma mi atayım?
GameSatış üzerinden PUBG hesap alınır mı? Geri çekilir mi mantıklı mı? Yoksa kendi hesabıma mi atayım?
Z zayedfadi Decapat Katılım 10 Kasım 2022 Mesajlar 380 Çözümler 3 26 Nisan 2023 #2 xBN dedi: GameSatış üzerinden PUBG hesap alınır mı? Geri çekilir mi mantıklı mı? Yoksa kendi hesabıma mi atayım? Genişletmek için tıkla... Tavsiye etmem sattıktan sonra hesabı geri alıyorlar.
xBN dedi: GameSatış üzerinden PUBG hesap alınır mı? Geri çekilir mi mantıklı mı? Yoksa kendi hesabıma mi atayım? Genişletmek için tıkla... Tavsiye etmem sattıktan sonra hesabı geri alıyorlar.
X xBN Hectopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 1.325 Çözümler 1 Yer Ankara 26 Nisan 2023 #3 zayedfadi dedi: Tavsiye etmem sattıktan sonra hesabı geri alıyorlar. Genişletmek için tıkla... Kendı hesabıma UC yatırsam onlada oyle ısler yapamam yol goster.
zayedfadi dedi: Tavsiye etmem sattıktan sonra hesabı geri alıyorlar. Genişletmek için tıkla... Kendı hesabıma UC yatırsam onlada oyle ısler yapamam yol goster.
we1N Hectopat Katılım 23 Haziran 2021 Mesajlar 370 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2023 #4 xBN dedi: Kendı hesabıma UC yatırsam onlada oyle ısler yapamam yol goster. Genişletmek için tıkla... Hesap alacaksan bir gün bir şey olup geri çekileceğini bilerek oynarsın. Bu işler böyle. Paran ya vardr ya da yoktur.
xBN dedi: Kendı hesabıma UC yatırsam onlada oyle ısler yapamam yol goster. Genişletmek için tıkla... Hesap alacaksan bir gün bir şey olup geri çekileceğini bilerek oynarsın. Bu işler böyle. Paran ya vardr ya da yoktur.
X xBN Hectopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 1.325 Çözümler 1 Yer Ankara 26 Nisan 2023 #5 we1N dedi: Hesap alacaksan bir gün bir şey olup geri çekileceğini bilerek oynarsın. Bu işler böyle. Paran ya vardr ya da yoktur. Genişletmek için tıkla... UC yatırsam onları alamayacağım veya yatırayım cıkartmayımı debneyım sence.
we1N dedi: Hesap alacaksan bir gün bir şey olup geri çekileceğini bilerek oynarsın. Bu işler böyle. Paran ya vardr ya da yoktur. Genişletmek için tıkla... UC yatırsam onları alamayacağım veya yatırayım cıkartmayımı debneyım sence.
B Birgaripmazlum Hectopat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 161 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Ryzen 5 5600x Amd Radeon Rx 6700 XT 12GB Asus Prime b550m-k Kingston Fury (2x8) 16 GB Ram 3600mhz 1TB KioxiaExceriaM.2 NVMe Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2023 #6 Bana kalırsa hiçbir oyundan hesap alma. Hesapların güvenilirliği satıcının ruh haline kalıyor.
X xBN Hectopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 1.325 Çözümler 1 Yer Ankara 26 Nisan 2023 #7 Birgaripmazlum dedi: Bana kalırsa hiçbir oyundan hesap alma. Hesapların güvenilirliği satıcının ruh haline kalıyor. Genişletmek için tıkla... Hmm UC yatırsam.
Birgaripmazlum dedi: Bana kalırsa hiçbir oyundan hesap alma. Hesapların güvenilirliği satıcının ruh haline kalıyor. Genişletmek için tıkla... Hmm UC yatırsam.
V v4lenci Hectopat Katılım 9 Şubat 2022 Mesajlar 138 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2023 #8 xBN dedi: GameSatış üzerinden PUBG hesap alınır mı? Geri çekilir mi mantıklı mı? Yoksa kendi hesabıma mi atayım? Genişletmek için tıkla... Ben daha önce çok hesap aldım hepsini rauf kerimden yaptım hiçbir problem yaptım bilgileri kendine geçirince hiçbir problem olmaz.
xBN dedi: GameSatış üzerinden PUBG hesap alınır mı? Geri çekilir mi mantıklı mı? Yoksa kendi hesabıma mi atayım? Genişletmek için tıkla... Ben daha önce çok hesap aldım hepsini rauf kerimden yaptım hiçbir problem yaptım bilgileri kendine geçirince hiçbir problem olmaz.
X xBN Hectopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 1.325 Çözümler 1 Yer Ankara 26 Nisan 2023 #9 v4lenci dedi: Ben daha önce çok hesap aldım hepsini rauf kerimden yaptım hiçbir problem yaptım bilgileri kendine geçirince hiçbir problem olmaz. Genişletmek için tıkla... Sorun olmuyor yani. Twitter mı alyım bag fark eder mı?
v4lenci dedi: Ben daha önce çok hesap aldım hepsini rauf kerimden yaptım hiçbir problem yaptım bilgileri kendine geçirince hiçbir problem olmaz. Genişletmek için tıkla... Sorun olmuyor yani. Twitter mı alyım bag fark eder mı?
V v4lenci Hectopat Katılım 9 Şubat 2022 Mesajlar 138 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2023 #10 xBN dedi: Sorun olmuyor yani. Twitter mı alyım bag fark eder mı? Genişletmek için tıkla... Hayır bağ fark etmez ama güvenilir kişilerden almanı öneririm e-posta ve telefon numarası bağlı hesaplara yöelme.
xBN dedi: Sorun olmuyor yani. Twitter mı alyım bag fark eder mı? Genişletmek için tıkla... Hayır bağ fark etmez ama güvenilir kişilerden almanı öneririm e-posta ve telefon numarası bağlı hesaplara yöelme.