PUBG Mobile hızlı RP nasıl kasılır?

halookkk

Centipat
Daha fazla  
Dostlar merhaba. Ben bu yeni PUBG Mobile sezonunu çok beğendim ama önceden hiç rp kasmadım ve nasıl hızlı kasarım en ufak bir bilgim yok. Ne yapmamı tavsiye edersiniz 24 saatte 2'ye anca ulaşabildim onda da kart kullandım. Ve daha 48-49 adım var yardımcı olursanız sevinirim.

RP dediğiniz Royale Pass kısmındaki görevler ise eğer kendinize bir takım kurun. O şekilde sürekli RP kasan kişiler var. Beraber ilgili görevleri yapıp kasarsınız. RP kademesi bildiğim kadarıyla görevle, UC ile ve kasa açmayla artıyor. Bunlar dışında yapacağınız pek bir şey yok. Ücretli RP veya RP Plus(böyleydi sanırım) açarak daha kolay kasarsınız. Satın alındığı zaman normal olan +5, Plus olan +25 Kademe veriyordu yanlış hatırlamıyorsam. Zaten aldıysanız veya alacaksanız görevlere odaklanın.

Görevleri gördüm çok uzun ve zorlar ve görevlerin yarısı arkadaş ile ilgili ama benim PUBG oynayan arkadaşım yok.
Bayrak atabilirsiniz(oyuncu daveti) veya sohbet kısmından RP kasacak arkadaş aranıyor yazıp birilerini bulabilirsiniz. Oyunda arkadaş bulmak oldukça kolay. Tabi cins olanlar da çok geliyor ama görmezden gelmek lazım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı