PUBG Mobile için bilgisayar yükseltmesi

EricCartman16

Femtopat
Katılım
3 Nisan 2021
Mesajlar
32
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncellikle selam olsun ilk konu açışım. Çok fazla PC'den anlamıyorum şimdiden belirtmek istiyorum saygılar. Bilen arkadaşlardan da yardım istiyorum beraber fikir alışverişi yapabilmeyi umuyorum inşallah. Kısaca,

Sistemim şu şekilde:
  • Anakart: ASUS P7H55.
  • RAM: 2 adet 4 GB Hyper X DDR 3 1333MHz.
  • Ekran kartı: GeForce 1050 Ti 4 GB (Dragon'lu 2 fanlı olan modelinden.)
  • İşlemci: Intel Xeon 3440 2.53 GHz.
  • Power: Dark Force series 500W.

Benim yapmak istediğim orta grafikte hiç kasmadan akıcı bir şekilde rahatça PUBG Mobile oynayabilmek. İşlemci önerisi olarak AMD Ryzen 5 2600 gösteriyor fakat ben buna uyumlu anakart ve aynı zamanda da RAM'lerime uygun bir anakart olsun istiyorum. Bütçemi fazla aşmak istemiyorum en fazla vermek istediğim fiyat 2000-2500 tabii ki 2500 olmazsa daha çok sevinirim :)

Yardımlarınızı, fikirlerinizi bekliyorum her türlü fikre düşünceye yoruma açığım herkesin günü gönlü kadar güzel olsun :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı