Laces Hectopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 495 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2023 #1 PUBG Mobile oynamak istiyorum Game loop mu iyidir, Blue stacks 5 mi? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Haziran 2023
MusaEnes Centipat Katılım 18 Mayıs 2023 Mesajlar 541 Çözümler 3 22 Haziran 2023 #2 Net GameLoop bu arada Steam'den ücretsiz PUBG indirebilirsin.
user716512 Picopat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 799 22 Haziran 2023 #3 Laces dedi: PUBG Mobile oynamak istiyorum Game loop mu iyidir, Blue stacks 5 mi? Genişletmek için tıkla... Tabii ki de GameLoop. BlueStacks gereksiz fazla kaynak harcıyor.
Laces dedi: PUBG Mobile oynamak istiyorum Game loop mu iyidir, Blue stacks 5 mi? Genişletmek için tıkla... Tabii ki de GameLoop. BlueStacks gereksiz fazla kaynak harcıyor.
ŞenolGüneş Kilopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 3.037 Çözümler 33 Yer Bursa Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2023 #4 Gameloop derim, kendimde kullanıyorum.
ahmttrn60 Megapat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 5.561 Çözümler 90 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2023 #5 Laces dedi: PUBG Mobile oynamak istiyorum Game loop mu iyidir, Blue stacks 5 mi? Genişletmek için tıkla... Tabii ki orijinal neyse onu kullanmakta yarar var. Tabii GameLoop da sorunsuz değil. Hataları olabiliyor.
Laces dedi: PUBG Mobile oynamak istiyorum Game loop mu iyidir, Blue stacks 5 mi? Genişletmek için tıkla... Tabii ki orijinal neyse onu kullanmakta yarar var. Tabii GameLoop da sorunsuz değil. Hataları olabiliyor.
ŞenolGüneş Kilopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 3.037 Çözümler 33 Yer Bursa Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2023 #6 ahmttrn60 dedi: Tabii ki orijinal neyse onu kullanmakta yarar var. Tabii GameLoop da sorunsuz değil. Hataları olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Orijinal derken?
ahmttrn60 dedi: Tabii ki orijinal neyse onu kullanmakta yarar var. Tabii GameLoop da sorunsuz değil. Hataları olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Orijinal derken?
ahmttrn60 Megapat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 5.561 Çözümler 90 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2023 #7 ŞenolGüneş dedi: Orijinal derken? Genişletmek için tıkla... Genel olarak kullanılan demek istedim. Aslında Tencent zamanında iyiydi. Tekrar başlayınca kendi kendine örnek koşmamalar vs yaşıyorum. Bu bu haldeyken BlueStacks ile oynamayı önermem. Kaldı ki neyini beğenmedin hocam?
ŞenolGüneş dedi: Orijinal derken? Genişletmek için tıkla... Genel olarak kullanılan demek istedim. Aslında Tencent zamanında iyiydi. Tekrar başlayınca kendi kendine örnek koşmamalar vs yaşıyorum. Bu bu haldeyken BlueStacks ile oynamayı önermem. Kaldı ki neyini beğenmedin hocam?