4 448794 Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 671 Makaleler 1 Çözümler 9 15 Nisan 2021 #31 ahmet kartal winnux dedi: Kesinlikle BlueStacks. Genişletmek için tıkla... Kasan emulatör dememiş.
Recep Baltaş Fan Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 546 Çözümler 7 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2021 #32 448794 dedi: Kasan emulatör dememiş. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum.
4 408091 Decapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 1.736 Çözümler 12 15 Nisan 2021 #33 448794 dedi: Kasan emulatör dememiş. Genişletmek için tıkla... Bende katılıyorum ama artık yazmayalım hocam kavga çıkmasın ben demiştim zaten önceki sayfalarda
448794 dedi: Kasan emulatör dememiş. Genişletmek için tıkla... Bende katılıyorum ama artık yazmayalım hocam kavga çıkmasın ben demiştim zaten önceki sayfalarda
4 448794 Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 671 Makaleler 1 Çözümler 9 15 Nisan 2021 #34 ahmet kartal winnux dedi: Kavga ya gerek yok ben sadece deneyimlerime dayanarak fikrimi belirttim üstelik arkadaş sistemini belirtmemiş. Genişletmek için tıkla... Bir kez 2'sini beraber kurmuşluğun yok; BlueStacks ve GameLoop'u, yalan söyleme, daha dün bize soruyordun. Hangi deneyim ile konuşuyorsunuz? ahmet kartal winnux dedi: Üstelik oyunları bilmediğin konuda demişsin ben 3 yaşımdan beri oyun sektöründeyim. Genişletmek için tıkla... Pubg bir kez bile oynamamış birimi söylüyor bunu. ahmet kartal winnux dedi: Üstelik oyunları bilmediğin konuda demişsin ben 3 yaşımdan beri oyun sektöründeyim. Genişletmek için tıkla... Kaç yaşındasın? Son düzenleme: 16 Nisan 2022
ahmet kartal winnux dedi: Kavga ya gerek yok ben sadece deneyimlerime dayanarak fikrimi belirttim üstelik arkadaş sistemini belirtmemiş. Genişletmek için tıkla... Bir kez 2'sini beraber kurmuşluğun yok; BlueStacks ve GameLoop'u, yalan söyleme, daha dün bize soruyordun. Hangi deneyim ile konuşuyorsunuz? ahmet kartal winnux dedi: Üstelik oyunları bilmediğin konuda demişsin ben 3 yaşımdan beri oyun sektöründeyim. Genişletmek için tıkla... Pubg bir kez bile oynamamış birimi söylüyor bunu. ahmet kartal winnux dedi: Üstelik oyunları bilmediğin konuda demişsin ben 3 yaşımdan beri oyun sektöründeyim. Genişletmek için tıkla... Kaç yaşındasın?