ferhat445 Centipat Katılım 25 Şubat 2024 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #1 PUBG Mobile GameLoop harici platfrom önerisi. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ocak 2025
LDPli Gabimaru Centipat Katılım 5 Ekim 2023 Mesajlar 541 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Samsun Çarşamba Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 3 7320U 8 GB LPDDR5 RAM AMD Radeon Graphics Acer Aspire 3 Laptop Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Ocak 2025 #2 GameLoop. Başka yok.
A Akordeyen Picopat Katılım 16 Kasım 2024 Mesajlar 253 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #3 ferhat445 dedi: PUBG Mobile GameLoop harici platfrom önerisi. Genişletmek için tıkla... Neden gamelooptan çikmak istiyorsunuz belki başka şekilde çozeriz
ferhat445 dedi: PUBG Mobile GameLoop harici platfrom önerisi. Genişletmek için tıkla... Neden gamelooptan çikmak istiyorsunuz belki başka şekilde çozeriz
ferhat445 Centipat Katılım 25 Şubat 2024 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2025 #4 Akordeyen dedi: Neden gamelooptan çikmak istiyorsunuz belki başka şekilde çozeriz Genişletmek için tıkla... açılmıyo yeni günceleme geldiginden beri yüklüyorum ve pc donuyo kapanmıyo hiç bişi yapamıyom mecbur arkadan kapıyom pc
Akordeyen dedi: Neden gamelooptan çikmak istiyorsunuz belki başka şekilde çozeriz Genişletmek için tıkla... açılmıyo yeni günceleme geldiginden beri yüklüyorum ve pc donuyo kapanmıyo hiç bişi yapamıyom mecbur arkadan kapıyom pc
NinimuRarei Hectopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 1.665 Çözümler 24 Yer Tokyo, Japan 24 Ocak 2025 #5 BlueStacks vardı diye hatırlıyorum.
LDPli Gabimaru Centipat Katılım 5 Ekim 2023 Mesajlar 541 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Samsun Çarşamba Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 3 7320U 8 GB LPDDR5 RAM AMD Radeon Graphics Acer Aspire 3 Laptop Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Ocak 2025 #6 ferhat445 dedi: açılmıyo yeni günceleme geldiginden beri yüklüyorum ve pc donuyo kapanmıyo hiç bişi yapamıyom mecbur arkadan kapıyom pc Genişletmek için tıkla... Yeni güncelleme gelene kadar bekleyin hocam, diğer emülatorlerde ban yeme riskiniz var.
ferhat445 dedi: açılmıyo yeni günceleme geldiginden beri yüklüyorum ve pc donuyo kapanmıyo hiç bişi yapamıyom mecbur arkadan kapıyom pc Genişletmek için tıkla... Yeni güncelleme gelene kadar bekleyin hocam, diğer emülatorlerde ban yeme riskiniz var.
A Akordeyen Picopat Katılım 16 Kasım 2024 Mesajlar 253 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2025 #7 ferhat445 dedi: açılmıyo yeni günceleme geldiginden beri yüklüyorum ve pc donuyo kapanmıyo hiç bişi yapamıyom mecbur arkadan kapıyom pc Genişletmek için tıkla... Sanallaştirma ve diğer ayarlar açiksa yeniden kurmak sorunu çozebilir zaten diğer emulatorler yasakli ban yersiniz
ferhat445 dedi: açılmıyo yeni günceleme geldiginden beri yüklüyorum ve pc donuyo kapanmıyo hiç bişi yapamıyom mecbur arkadan kapıyom pc Genişletmek için tıkla... Sanallaştirma ve diğer ayarlar açiksa yeniden kurmak sorunu çozebilir zaten diğer emulatorler yasakli ban yersiniz
LDPli Gabimaru Centipat Katılım 5 Ekim 2023 Mesajlar 541 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Samsun Çarşamba Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 3 7320U 8 GB LPDDR5 RAM AMD Radeon Graphics Acer Aspire 3 Laptop Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Ocak 2025 #8 NinimuRarei dedi: BlueStacks vardı diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Bir süreden sonra hiç açılmıyor hocam, tekrar kuruyorsunuz mecburen.
NinimuRarei dedi: BlueStacks vardı diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Bir süreden sonra hiç açılmıyor hocam, tekrar kuruyorsunuz mecburen.
B Baris_05 Yoctopat Katılım 26 Ocak 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2025 #9 Akordeyen dedi: Neden GameLoop'tan çikmak istiyorsunuz belki başka şekilde çozeriz. Genişletmek için tıkla... Merhaba, ben İngiltere'de yasiyorum, son bir yıldır PUBG oynuyordum ama dun aksam PC guncelleme geldikten sonra PUBG acilmadi. Sonra sildim tekrar yukleyim dedim, bu sefer de oyunu indirmiyor hiçbir sekilde, yardimci olabilir misiniz?
Akordeyen dedi: Neden GameLoop'tan çikmak istiyorsunuz belki başka şekilde çozeriz. Genişletmek için tıkla... Merhaba, ben İngiltere'de yasiyorum, son bir yıldır PUBG oynuyordum ama dun aksam PC guncelleme geldikten sonra PUBG acilmadi. Sonra sildim tekrar yukleyim dedim, bu sefer de oyunu indirmiyor hiçbir sekilde, yardimci olabilir misiniz?