PUBG Mobile için GT 710 alınır mı?

Sayslowman

Decapat
Arkadaşlar öncelikle işletim sistemim: Windows 10.
i5-750.
4 GB RAM.
ATI Radeon HD 4350.

Arkadaşlar bakın GT 710'a kötü diyeceksiniz ama sadece PUBG Mobile'de akıcı aşırıda oynamak için alacağım. Bir de düşük ayarlarda GTA 5 açsa yeter. Zaten NVIDIA süper bir şey, driver indirir, 2-3 ayar da yapınca mis gibi olur. Ama bir de sizin düşüncülerinizi almak istedim. Sizce nasıl? Oynatır mı? Ha bu arada bütçem 400'ü geçmesin. Beğendiğim ekran kartı: MSI NVIDIA GeForce GT 710 2GD3H LP 2GB 64 bit DDR3 DX(12) Fiyatı @Bora Dere

i5-750.
4 GB RAM.
ATI Radeon HD 4350.

Arkadaşlar bakın GT 710'a kötü diyeceksiniz ama sadece PUBG Mobile'de akıcı aşırıda oynamak için alacağım. Bir de düşük ayarlarda GTA 5 açsa yeter. Zaten NVIDIA süper bir şey, driver indirir, 2-3 ayar da yapınca mis gibi olur. Ama bir de sizin düşüncülerinizi almak istedim. Sizce nasıl? Oynatır mı? Ha bu arada bütçem 400'ü geçmesin. Beğendiğim ekran kartı: MSI NVIDIA GeForce GT 710 2GD3H LP 2GB 64 bit DDR3 DX(12) Fiyatı @Bora Dere

Bence PUBG için hiçbir şey alınmaz.

i5-750.
4 GB RAM.
ATI Radeon HD 4350.

4 GB RAM'la GTA 5 oynayamazsın. Ekran kartın çok iyi olsa bile.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı