rymphas Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 320 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2022 #11 BehzatAmirim dedi: 11t oyun için çok iyi tercih olur. Rica ederim, şimdiden hayırlı olsun. Kamerası çok da kötü değil. Hatta ortalama-iyi. 7K'ya mükemmel. Genişletmek için tıkla... Kötü demedim hocam ama Redmi serisininki daha iyi t modelleri oyun için üretiliyor POCO gibi.
BehzatAmirim dedi: 11t oyun için çok iyi tercih olur. Rica ederim, şimdiden hayırlı olsun. Kamerası çok da kötü değil. Hatta ortalama-iyi. 7K'ya mükemmel. Genişletmek için tıkla... Kötü demedim hocam ama Redmi serisininki daha iyi t modelleri oyun için üretiliyor POCO gibi.
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.338 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2022 #12 rymphas dedi: Kötü demedim hocam ama Redmi serisininki daha iyi t modelleri oyun için üretiliyor POCO gibi. Genişletmek için tıkla... Hayır, hocam. T modelleri oyun için üretilmiyor. Ve Poco'larda aynı şekilde.
rymphas dedi: Kötü demedim hocam ama Redmi serisininki daha iyi t modelleri oyun için üretiliyor POCO gibi. Genişletmek için tıkla... Hayır, hocam. T modelleri oyun için üretilmiyor. Ve Poco'larda aynı şekilde.
DYsaniaa Hectopat Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 112 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS X550VX: GTX 950m - I7 6700HQ - 12GB Ram Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2022 #13 rymphas dedi: Kötü demedim hocam ama Redmi serisininki daha iyi t modelleri oyun için üretiliyor POCO gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam Redmi'ler sanırım farklı firma olduğu için daha çok kamera odaklı olduğu için daha iyi gibi t Pro modelleriyse tam bütün her şey performanslı gibi kamera, işlemci vs.
rymphas dedi: Kötü demedim hocam ama Redmi serisininki daha iyi t modelleri oyun için üretiliyor POCO gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam Redmi'ler sanırım farklı firma olduğu için daha çok kamera odaklı olduğu için daha iyi gibi t Pro modelleriyse tam bütün her şey performanslı gibi kamera, işlemci vs.