A aky87 Hectopat Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 492 29 Haziran 2021 #1 Şimdiki laptopum i7 6500u, 12 RAM ve GeForce 940MX. Bundan bir tık daha iyi bir laptop tavsiye eder misiniz? En önemli ve tek kriter PUBG Mobile 40-60 FPS arası oynatabilmesi. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Haziran 2021
Şimdiki laptopum i7 6500u, 12 RAM ve GeForce 940MX. Bundan bir tık daha iyi bir laptop tavsiye eder misiniz? En önemli ve tek kriter PUBG Mobile 40-60 FPS arası oynatabilmesi.
legendrewbo Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 735 Çözümler 7 Yer İstanbul 29 Haziran 2021 #2 Bütçe?
A aky87 Hectopat Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 492 29 Haziran 2021 #3 legendrewbo dedi: Bütçe? Genişletmek için tıkla... 5 6 bin arası
okaykaya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 2.871 Makaleler 8 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tekno-Lokum 29 Haziran 2021 #4 Dostum Emilatör (öykünücü) kullanmana gerek yok, Android uygulamalar Windows 11 ile birlikte artık Microsoft Store'a geliyor.
Dostum Emilatör (öykünücü) kullanmana gerek yok, Android uygulamalar Windows 11 ile birlikte artık Microsoft Store'a geliyor.
ue666 Hectopat Katılım 6 Mayıs 2021 Mesajlar 1.484 Çözümler 15 29 Haziran 2021 #5 Elinizdeki cihazla kaç fps alıyorsunuz? Ayrıca yeni güncelleme geldi emülatöre, düşük sistemler için geliştirme vs. yazıyordu, onu denediniz mi?
Elinizdeki cihazla kaç fps alıyorsunuz? Ayrıca yeni güncelleme geldi emülatöre, düşük sistemler için geliştirme vs. yazıyordu, onu denediniz mi?
A aky87 Hectopat Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 492 29 Haziran 2021 #6 okaykaya dedi: Dostum Emilatör (öykünücü) kullanmana gerek yok, Android uygulamalar Windows 11 ile birlikte artık Microsoft Store'a geliyor. Genişletmek için tıkla... direk oyunu microsoft storedan mı indirecez win 11 ile ?
okaykaya dedi: Dostum Emilatör (öykünücü) kullanmana gerek yok, Android uygulamalar Windows 11 ile birlikte artık Microsoft Store'a geliyor. Genişletmek için tıkla... direk oyunu microsoft storedan mı indirecez win 11 ile ?
okaykaya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 2.871 Makaleler 8 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tekno-Lokum 29 Haziran 2021 #7 aky87 dedi: direk oyunu microsoft storedan mı indirecez win 11 ile ? Genişletmek için tıkla... Evet öyle olacak. Kaynakça: Windows 11'de Android Uygulamaları Doğrudan PC'ye Geliyor Microsoft'un yeni işletim sistemi Windows 11 ile birlikte Android uygulamalarını bilgisayarlardan kullanmak da mümkün olacak. www.webtekno.com Windows 11 ile Android uygulamaları böyle çalışacak - Hardware Plus - HWP Geçtiğimiz hafta 24 Haziran'da Windows 11 resmi olarak tanıtıldı ve bunula birlikte Microsoft ve Amazon'un Android uygulamalarını PC'ye getirmek için hwp.com.tr
aky87 dedi: direk oyunu microsoft storedan mı indirecez win 11 ile ? Genişletmek için tıkla... Evet öyle olacak. Kaynakça: Windows 11'de Android Uygulamaları Doğrudan PC'ye Geliyor Microsoft'un yeni işletim sistemi Windows 11 ile birlikte Android uygulamalarını bilgisayarlardan kullanmak da mümkün olacak. www.webtekno.com Windows 11 ile Android uygulamaları böyle çalışacak - Hardware Plus - HWP Geçtiğimiz hafta 24 Haziran'da Windows 11 resmi olarak tanıtıldı ve bunula birlikte Microsoft ve Amazon'un Android uygulamalarını PC'ye getirmek için hwp.com.tr
legendrewbo Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 735 Çözümler 7 Yer İstanbul 29 Haziran 2021 #8 okaykaya dedi: Evet öyle olacak. Kaynakça: Windows 11'de Android Uygulamaları Doğrudan PC'ye Geliyor Microsoft'un yeni işletim sistemi Windows 11 ile birlikte Android uygulamalarını bilgisayarlardan kullanmak da mümkün olacak. www.webtekno.com Windows 11 ile Android uygulamaları böyle çalışacak - Hardware Plus - HWP Geçtiğimiz hafta 24 Haziran'da Windows 11 resmi olarak tanıtıldı ve bunula birlikte Microsoft ve Amazon'un Android uygulamalarını PC'ye getirmek için hwp.com.tr Genişletmek için tıkla... Şu an PUBG Mobile vesaire Windows 11 micrososft Store'da yok ama tam çıkış yaptıktan sonra gelebilir.
okaykaya dedi: Evet öyle olacak. Kaynakça: Windows 11'de Android Uygulamaları Doğrudan PC'ye Geliyor Microsoft'un yeni işletim sistemi Windows 11 ile birlikte Android uygulamalarını bilgisayarlardan kullanmak da mümkün olacak. www.webtekno.com Windows 11 ile Android uygulamaları böyle çalışacak - Hardware Plus - HWP Geçtiğimiz hafta 24 Haziran'da Windows 11 resmi olarak tanıtıldı ve bunula birlikte Microsoft ve Amazon'un Android uygulamalarını PC'ye getirmek için hwp.com.tr Genişletmek için tıkla... Şu an PUBG Mobile vesaire Windows 11 micrososft Store'da yok ama tam çıkış yaptıktan sonra gelebilir.