Arkadaşlar kendi telefonum PUBG de jiroskopu geciktiği için ek ikinci el telefon alacağım. Yurt dışı fark etmez. S8 Plus ve S9'un desteklediği FPS'ler kaçtır? Jiroskopları gecikir mi? Hangisi daha mantıklı? Yanıtlarınızı bekliyorum.
S9 daha güçlü bir işlemciye sahip. 60 FPS destekliyor ikisi de. S8 Plus biraz fazla ısınıyor.
Peki jiroskopları hakkında bir bilginiz var mıdır? Ve tam 60 FPS vereceğine dair.
Samsung S8'ın bazı videolarda 30 bazı videolarda 60 FPS verdiğini gördüm. Hangi S8'ler 60 FPS veriyor.
Snapdragon ve Exynos işlemcili iki versiyonu var. Muhtemelen Snapdragon olanlar 60 veriyor.
Acalı 1 yıl olmuş şimdi Xiaomi mi 11 90 FPS cihazdan yazıyorum. İnşallah redmi k60 geçeceğimHocam S8'in Snapdragon versiyonu 60 FPS, Exynos versiyonu 30 FPS. Bu arada bende S9 almayı düşünüyorum S9'un hem Exynos versiyonu hem Snapdragon versiyonu 60 FPS
Farke etmemişim hocam peki hangi cihazı almıştınız acaba zamanında?Acalı 1 yıl olmuş şimdi Xiaomi mi 11 90 FPS cihazdan yazıyorum. İnşallah redmi k60 geçeceğim![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.