D Denji Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 2.949 Çözümler 2 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Ekim 2020 #11 HaxinDog dedi: Apu olan sisteme neden gpu takarak öneriyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi, kabataslak topladım.
HaxinDog dedi: Apu olan sisteme neden gpu takarak öneriyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi, kabataslak topladım.
HaxinDog Decapat Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 748 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2020 #12 Denji dedi: Dediğim gibi, kabataslak topladım. Genişletmek için tıkla... Konu sahibi bilgi istiyor. Kendiside konu açmayıp kaba taslak toplayabilirdi.
Denji dedi: Dediğim gibi, kabataslak topladım. Genişletmek için tıkla... Konu sahibi bilgi istiyor. Kendiside konu açmayıp kaba taslak toplayabilirdi.
D Denji Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 2.949 Çözümler 2 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Ekim 2020 #13 HaxinDog dedi: Konu sahibi bilgi istiyor. Kendiside konu açmayıp kaba taslak toplayabilirdi. Genişletmek için tıkla... Bu bütçe ile PUBG oynatacak sıfır sistem toplayamayacağını öğrendi. Daha ne öğrenecek?
HaxinDog dedi: Konu sahibi bilgi istiyor. Kendiside konu açmayıp kaba taslak toplayabilirdi. Genişletmek için tıkla... Bu bütçe ile PUBG oynatacak sıfır sistem toplayamayacağını öğrendi. Daha ne öğrenecek?
HaxinDog Decapat Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 748 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2020 #14 Denji dedi: Bu bütçe ile PUBG oynatacak sıfır sistem toplayamayacağını öğrendi. Daha ne öğrenecek? Genişletmek için tıkla... Sıfır sistem istemiyor zaten. Mesaj yazmış olmak için yazmayın.
Denji dedi: Bu bütçe ile PUBG oynatacak sıfır sistem toplayamayacağını öğrendi. Daha ne öğrenecek? Genişletmek için tıkla... Sıfır sistem istemiyor zaten. Mesaj yazmış olmak için yazmayın.
D Denji Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 2.949 Çözümler 2 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Ekim 2020 #15 HaxinDog dedi: Sıfır sistem istemiyor zaten. Mesaj yazmış olmak için yazmayın. Genişletmek için tıkla... Konu sahibi öyle birşey dememiş.
HaxinDog dedi: Sıfır sistem istemiyor zaten. Mesaj yazmış olmak için yazmayın. Genişletmek için tıkla... Konu sahibi öyle birşey dememiş.