eminturunc Hectopat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2022 #1 Arkadaşlar PUBG Mobile için hazır sistem almak istiyorum. Hangi sistemi önerirsiniz?
Arda_Topaloglu Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2022 #2 @eminturunc bence değmez çünkü PUBG Mobile artık bitiyor.
CihanTheStephan Hectopat Katılım 6 Eylül 2021 Mesajlar 95 Çözümler 2 17 Kasım 2022 #3 eminturunc dedi: Arkadaşlar PUBG Mobile için hazır sistem almak istiyorum. Hangi sistemi önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Mobil oyun için masaüstü bilgisayar toplamaya çalışanları anlayamıyorum.
eminturunc dedi: Arkadaşlar PUBG Mobile için hazır sistem almak istiyorum. Hangi sistemi önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Mobil oyun için masaüstü bilgisayar toplamaya çalışanları anlayamıyorum.
eminturunc Hectopat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2022 #4 CihanTheStephan dedi: Mobil oyun için masaüstü bilgisayar toplamaya çalışanları anlayamıyorum. Genişletmek için tıkla... Kendim için değil bir tanıdığım benden rica etti.
CihanTheStephan dedi: Mobil oyun için masaüstü bilgisayar toplamaya çalışanları anlayamıyorum. Genişletmek için tıkla... Kendim için değil bir tanıdığım benden rica etti.