PUBG Mobile jiroskop açmalı mı?

İşletim sistemi
iOS

Darsiere

Hectopat
PUBG Mobile oynamaya başladım, dün iPad 9 satın aldım. Sizce jiroskop açıp mi oynamalıyım?

Jiroskop konusunda bir fikrim yok hocam fakat oyun tetik ile çok zevkli oluyor. Eğer tetikle alışırsanız çok daha iyi oynarsınız.

PUBG Mobile oynamaya başladım, dün iPad 9 satın aldım. Sizce jiroskop açıp mi oynamalıyım?

Anılar anılar ah ah Jiroskopa alisirsan cok iyi oynarsin diye dusunuyorum bir de elindeki cihaz kasmadan oynatirsa cok iyi. Jiroskoptan da önemli olan bir şey var; serilik. İster 2 parmak oyna ister 6 parmak oyna seri olursan seni vuramazlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni yeni alışmaya başlıyorum, eskiden oynayamadım icin acısını çıkartacağım , bu arada hiç kasmıyor jiro deneyecem

Yeni yeni alışmaya başlıyorum, eskiden oynayamadım icin acısını çıkartacağım , bu arada hiç kasmıyor jiro deneyeceğim.

Kesinlikle jiroya alismani oneririm. Bu arada 4 parmagi bilmem ama en az 3 parmak oynamaya çalis 2 parmak gitmez o oyun bot gibi saga sola kosarsin sen aim alana kadar adam kafana kafana m4'u gecirir

Kesinlikle jiroya alismani oneririm. Bu arada 4 parmagi bilmem ama en az 3 parmak oynamaya çalis 2 parmak gitmez o oyun bot gibi saga sola kosarsin sen aim alana kadar adam kafana kafana m4'u gecirir
4 parmak oynuyorum jiroskop deniyecem ama zor biraz alışmak lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…