ZionTR Hectopat Katılım 18 Haziran 2018 Mesajlar 83 16 Şubat 2020 #1 Bilgisayarımda PUBG Mobile oynuyorum. Geçen güncellemede ne kendi karakterim ne de başka karakterler gözükmez oldu. İşin garip yanı silah bile bazen gözükmüyor 1. şahıs ya da 3. şahıs olayı değil, tamamen hata. Resimde paylaşıyorum. Dosya Ekleri Desktop Screenshot 2020.02.16 - 19.07.13.10.png 939 KB · Görüntüleme: 342 Son düzenleyen: Moderatör: 16 Şubat 2020
Bilgisayarımda PUBG Mobile oynuyorum. Geçen güncellemede ne kendi karakterim ne de başka karakterler gözükmez oldu. İşin garip yanı silah bile bazen gözükmüyor 1. şahıs ya da 3. şahıs olayı değil, tamamen hata. Resimde paylaşıyorum.
Bay Hiçkimse Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ocak 2019 Mesajlar 2.041 Çözümler 3 Yer İstanbul / Sancaktepe 16 Şubat 2020 #2 ZionTR dedi: Bilgisayarımda PUBG Mobile oynuyorum. Geçen güncellemede ne kendi karakterim ne de başka karakterler gözükmez oldu. İşin garip yanı silah bile bazen gözükmüyor 1. şahıs ya da 3. şahıs olayı değil, tamamen hata. Resimde paylaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Sıkıntılı bir oyun oynamamanızı tavsiye ederim. Artı 0 Eksi
ZionTR dedi: Bilgisayarımda PUBG Mobile oynuyorum. Geçen güncellemede ne kendi karakterim ne de başka karakterler gözükmez oldu. İşin garip yanı silah bile bazen gözükmüyor 1. şahıs ya da 3. şahıs olayı değil, tamamen hata. Resimde paylaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Sıkıntılı bir oyun oynamamanızı tavsiye ederim.
S sems1905 Hectopat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 38 4 Nisan 2020 #3 dostum aynı sorun bende de var nedenini bilmiyorum dostum aynı sorun bende de var nedenini bilmiyorum Artı 0 Eksi
dostum aynı sorun bende de var nedenini bilmiyorum dostum aynı sorun bende de var nedenini bilmiyorum
B Batuhan5555 Yoctopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2021 #4 Lütfen yardım eder misiniz? Karakterim gözükmüyor bazı kıyafetlerde gözükmüyor sadece Vector'un kıyafeti gözüküyor ama içinde adam yok. Artı 0 Eksi
Lütfen yardım eder misiniz? Karakterim gözükmüyor bazı kıyafetlerde gözükmüyor sadece Vector'un kıyafeti gözüküyor ama içinde adam yok.