W whitegms Decapat Katılım 24 Ocak 2023 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #1 Merhab, a PUBG'de kare hızımı aşırı+ yapmak istiyorum ama grafik ayarlarında aşırı+ yok. Ne yapmalıyım?
Merhab, a PUBG'de kare hızımı aşırı+ yapmak istiyorum ama grafik ayarlarında aşırı+ yok. Ne yapmalıyım?
YKKE ahmet yesevi Femtopat Katılım 4 Kasım 2024 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #2 Unlostun bu tarz konularda videoları var bakmanı öneririm.
ultraslann1905 Decapat Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 1.632 Makaleler 1 Çözümler 14 12 Kasım 2024 #3 whitegms dedi: Merhab, a PUBG'de kare hızımı aşırı+ yapmak istiyorum ama grafik ayarlarında aşırı+ yok. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Telefon desteklemiyordur.
whitegms dedi: Merhab, a PUBG'de kare hızımı aşırı+ yapmak istiyorum ama grafik ayarlarında aşırı+ yok. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Telefon desteklemiyordur.
VolantMito Hectopat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 2.303 Makaleler 1 Çözümler 14 12 Kasım 2024 #4 whitegms dedi: Merhab, a PUBG'de kare hızımı aşırı+ yapmak istiyorum ama grafik ayarlarında aşırı+ yok. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Telefonun desteklemiyordur. Ama yapmak istiyorsanız Config yapın.
whitegms dedi: Merhab, a PUBG'de kare hızımı aşırı+ yapmak istiyorum ama grafik ayarlarında aşırı+ yok. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Telefonun desteklemiyordur. Ama yapmak istiyorsanız Config yapın.
W whitegms Decapat Katılım 24 Ocak 2023 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #5 YKKE ahmet yesevi dedi: Unlostun bu tarz konularda videoları var bakmanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Şimdi bakıp geri dönüş yapacağım teşekkürler.
YKKE ahmet yesevi dedi: Unlostun bu tarz konularda videoları var bakmanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Şimdi bakıp geri dönüş yapacağım teşekkürler.
ultraslann1905 Decapat Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 1.632 Makaleler 1 Çözümler 14 12 Kasım 2024 #6 VolantMito dedi: Telefonun desteklemiyordur. Ama yapmak istiyorsanız Config yapın. Genişletmek için tıkla... Hocam Config'de çok işe yaramıyor ki yapsın.
VolantMito dedi: Telefonun desteklemiyordur. Ama yapmak istiyorsanız Config yapın. Genişletmek için tıkla... Hocam Config'de çok işe yaramıyor ki yapsın.
VolantMito Hectopat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 2.303 Makaleler 1 Çözümler 14 12 Kasım 2024 #7 ultraslann1905 dedi: Hocam Config'de çok işe yaramıyor ki yapsın. Genişletmek için tıkla... Ben S23 FE 2 dosyayı değiştirirerek 120 FPS yaptım ama aşırı gözüküyor.
ultraslann1905 dedi: Hocam Config'de çok işe yaramıyor ki yapsın. Genişletmek için tıkla... Ben S23 FE 2 dosyayı değiştirirerek 120 FPS yaptım ama aşırı gözüküyor.
W whitegms Decapat Katılım 24 Ocak 2023 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #8 VolantMito dedi: Ben S23 FE 2 dosyayı değiştirirerek 120 FPS yaptım ama aşırı gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Yapımını gösteren bir videosu falan var mı?
VolantMito dedi: Ben S23 FE 2 dosyayı değiştirirerek 120 FPS yaptım ama aşırı gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Yapımını gösteren bir videosu falan var mı?
VolantMito Hectopat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 2.303 Makaleler 1 Çözümler 14 12 Kasım 2024 #9 whitegms dedi: Yapımını gösteren bir videosu falan var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam video yokta dosya var detaylı yaptığım hala kullanıyorum. Telefonunuz nedir?
whitegms dedi: Yapımını gösteren bir videosu falan var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam video yokta dosya var detaylı yaptığım hala kullanıyorum. Telefonunuz nedir?
W whitegms Decapat Katılım 24 Ocak 2023 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2024 #10 VolantMito dedi: Hocam video yokta dosya var detaylı yaptığım hala kullanıyorum. Telefonunuz nedir? Genişletmek için tıkla... Redmi Note 13 Pro+ 5G.
VolantMito dedi: Hocam video yokta dosya var detaylı yaptığım hala kullanıyorum. Telefonunuz nedir? Genişletmek için tıkla... Redmi Note 13 Pro+ 5G.