Arkadaşlar, YouTube'da böyle bir video buldum. Çin Tencent emülatörünü kullanıyorlar. Videoyu izleyin, Gameloop'u kaldırıp bunu kurun, regeditten dilini ingilizce yapın Türkçe oluyor. Açtıktan sonra kasma inanılmaz gitti.
Tapınağa indiğimde deli gibi kasarken şuan 55-60 FPS alıyorum. Bi' teşekkürünüzü alırım.
arkadaşlar bişey farkettim bu emülatörü kurduktan sonra eskisi gibi adam vuramamaya başladım bi tuhaflık vardı. normal emülatörü kurdum eskisi gibi oynamaya başladım acaba 90 fps den mi oldu bu durum yoksa emülatörden mi çözemedim. adamdan önce vurmaya başlıyorum bi türlü düşmüyordu
Emilatör ayarlarında en yüksek ayarları seçmiştim 2K +90 FPS işaretlemiştim. Oyun güncelledi sonra oyuna girdiğimde 90 FPS gördüm ilk güncelleme ile geldi sandım 1 oyun oynadım grafik ayarlarına girip ayarlar ile oynadım FPS 60 oldu eski haline alsam bile düzelmedi.
Müsait zamanda oyunu komple sileceğim tekrar deneyeceğim.
Oyun emülatörün içinde açıldığı zaman emülatör de üst menüye dönün yani kapatın ama oyunu emülatör değil ve oyunu tekrardan başlatın ayarları kurcalamayın 90FPS olacaktır şimdiden teşekkür ederim.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.