matematiğingüleryüzü Centipat Katılım 14 Ekim 2024 Mesajlar 1.064 Çözümler 5 24 Nisan 2025 #1 Telefondan PUBG Mobile oynuyorum. Klavye ve mouse nasıl bağlayabilirim? Elimde Type-C to USB ve USB çoklayıcı var. Herhangi bir ayarı var mı?
Telefondan PUBG Mobile oynuyorum. Klavye ve mouse nasıl bağlayabilirim? Elimde Type-C to USB ve USB çoklayıcı var. Herhangi bir ayarı var mı?
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 6.864 Makaleler 3 Çözümler 25 24 Nisan 2025 #2 matematiğingüleryüzü dedi: Telefondan PUBG Mobile oynuyorum. Klavye ve mouse nasıl bağlayabilirim? Elimde Type-C to USB ve USB çoklayıcı var. Herhangi bir ayarı var mı? Genişletmek için tıkla... USB çoklayıcıdan ziyade farklı bir adaptör gerekiyor diye biliyorum. Şunun gibi. Dosya Ekleri images (30).jpeg 27,7 KB · Görüntüleme: 23
matematiğingüleryüzü dedi: Telefondan PUBG Mobile oynuyorum. Klavye ve mouse nasıl bağlayabilirim? Elimde Type-C to USB ve USB çoklayıcı var. Herhangi bir ayarı var mı? Genişletmek için tıkla... USB çoklayıcıdan ziyade farklı bir adaptör gerekiyor diye biliyorum. Şunun gibi.
v3rtecc Hectopat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 4.264 Makaleler 3 Çözümler 22 24 Nisan 2025 #3 Bağladıktan sonra yanlış hatırlamıyorsam octopus adında bir programla tuş ataması yapıyordunuz.
matematiğingüleryüzü Centipat Katılım 14 Ekim 2024 Mesajlar 1.064 Çözümler 5 24 Nisan 2025 #4 v3rtecc dedi: Bağladıktan sonra yanlış hatırlamıyorsam octopus adında bir programla tuş ataması yapıyordunuz. Genişletmek için tıkla... Play storede çıkmıyor?
v3rtecc dedi: Bağladıktan sonra yanlış hatırlamıyorsam octopus adında bir programla tuş ataması yapıyordunuz. Genişletmek için tıkla... Play storede çıkmıyor?
v3rtecc Hectopat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 4.264 Makaleler 3 Çözümler 22 24 Nisan 2025 #5 matematiğingüleryüzü dedi: Play Store'de çıkmıyor? Genişletmek için tıkla... Kaldırılmış sanırım hocam, octopus yazınca önerilenler kısmında çıkıyor çünkü.
matematiğingüleryüzü dedi: Play Store'de çıkmıyor? Genişletmek için tıkla... Kaldırılmış sanırım hocam, octopus yazınca önerilenler kısmında çıkıyor çünkü.