330766 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 1.456 Çözümler 9 11 Nisan 2022 #11 Bir de hileli indirmişsin ya Oynayamıyorsan oynama hile kullanma. Nickini ver rapor edeyim de bir katkım olsun ban ye bari
Bir de hileli indirmişsin ya Oynayamıyorsan oynama hile kullanma. Nickini ver rapor edeyim de bir katkım olsun ban ye bari
Lamine Yamal Hectopat Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 749 Yer Ankara 11 Nisan 2022 #12 Galaxes dedi: Bence ilk önce düzgün bir nick secmeyle başlayın. PUBG Mobile yerine PC'de normal PUBG oynayın eğer oynayabiliyorsanız. Kötu oynuyorsanız pratikten başka çözüm yok. Genişletmek için tıkla... Ne alakası var nickle oynamanın anlamadım?
Galaxes dedi: Bence ilk önce düzgün bir nick secmeyle başlayın. PUBG Mobile yerine PC'de normal PUBG oynayın eğer oynayabiliyorsanız. Kötu oynuyorsanız pratikten başka çözüm yok. Genişletmek için tıkla... Ne alakası var nickle oynamanın anlamadım?
Galaxes Kilopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 5.739 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2022 #13 Lamine Yamal dedi: Ne alakası var nickle oynamanın anlamadım? Genişletmek için tıkla... Oynamakla alakası oldugunu söylemedim, tavsiye verdim .
Lamine Yamal dedi: Ne alakası var nickle oynamanın anlamadım? Genişletmek için tıkla... Oynamakla alakası oldugunu söylemedim, tavsiye verdim .
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2022 #14 Troll konu.