PUBG Mobile Linux Mint'te çalışır mı?

Vedat Yasin

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.
Lenovo IdeaPad 700 15ISK
i5 6500HQ 2.30MHz
NVIDIA 950M
16 GB DDR4 1333GHz RAM
M.2 SATA + SSD - 250+250GB
Kullanıcısıyım. Sistemim çok iyi olmadığı için Linux'a geçiş yaptım. Film, dizi ve YouTube takılıyorum ekstra olarak sohbet muhabbet ederken arkadaş ile PUBG Mobile oynuyoruz, kasmak için değil eğlencesine. Ancak Windows'ta çok lag oluyor farklı versiyonlar denedim çözüm bulamadım
Sorunum şu, ilk kez Linux kullanıyorum PUBG Mobile kullanabilir miyim? Kodlamalar falan yabancıyım. Her şey hazır tek eksik o kaldı.
Yardımcı olursanız minnet duyarım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Lenovo IdeaPad 700 15ISK.
i5 6500HQ 2.30MHz
NVIDIA 950M.
16 GB DDR4 1333GHz RAM.
Kullanıcısıyım. Sistemim çok iyi olmadığı için Linux'a geçiş yaptım. Film, dizi ve YouTube takılıyorum ekstra olarak sohbet muhabbet ederken arkadaş ile PUBG Mobile oynuyoruz, kasmak için değil eğlencesine. Ancak Windows'ta çok lag oluyor farklı versiyonlar denedim çözüm bulamadım.
Sorunum şu, ilk kez Linux kullanıyorum PUBG Mobile kullanabilir miyim? Kodlamalar falan yabancıyım. Her şey hazır tek eksik o kaldı.

Galiba bir yöntemi var, Linux'ta bildiğim bir emülatör var.

Çalışır mı bilmiyorum PUBG Mobile ama bilgisayarına Dual Boot yapıp bir Android kurabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Lenovo IdeaPad 700 15ISK.
i5 6500HQ 2.30MHz
NVIDIA 950M.
16 GB DDR4 1333GHz RAM.
Kullanıcısıyım. Sistemim çok iyi olmadığı için Linux'a geçiş yaptım. Film, dizi ve YouTube takılıyorum ekstra olarak sohbet muhabbet ederken arkadaş ile PUBG Mobile oynuyoruz, kasmak için değil eğlencesine. Ancak Windows'ta çok lag oluyor farklı versiyonlar denedim çözüm bulamadım.

Waydroid ile oynanabilir.

BlissOS denemiştim çok berbat bir şeydi daha da android'e bulaşmam demiştim kaldırıp. 😀 primeOS varmış kimisi leş diyor, kimisi ölçek ve çözünürlük ayarı yok diyor, kimisi tuş atayamıyormuş.

Waydroid ile oynanabilir.

Blissos denemiştim çok berbat bir şeydi daha da Android'e bulaşmam demiştim kaldırıp. 😀 PrimeOS varmış kimisi leş diyor, kimisi ölçek ve çözünürlük ayarı yok diyor, kimisi tuş atayamıyormuş.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video belki işine yarar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Waydroid rehberi yine işine yarıyabilir.

Kombine olmuyor sistemle buna baktım da. Mouse klavye problemi ortaya çıkıyor.

@tempestian hocamın Roblox için yaptığı rehberi uygulayarak waydroid ile oynayabilirsiniz. Onun haricinde Apex Legends gibi bir oyuna geçebilirsiniz.

@tempestian hocamın Roblox için yaptığı rehberi uygulayarak waydroid ile oynayabilirsiniz. Onun haricinde Apex Legends gibi bir oyuna geçebilirsiniz.

Arkadaşım mobilden oynuyor ya yoksa PC oyunlarına başlayacağım da işte malum

Technopat Haberler

Geri
Yukarı