3 336277 Hectopat Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 121 12 Temmuz 2020 #1 Merhabalar. PUBG Mobile Lite adlı oyunun bilgisayarlara resmi olarak ne zaman çıkacağını merak ediyorum.
Merhabalar. PUBG Mobile Lite adlı oyunun bilgisayarlara resmi olarak ne zaman çıkacağını merak ediyorum.
sweiss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2019 Mesajlar 5.431 Çözümler 71 Yer Pendik, İstanbul 12 Temmuz 2020 #2 Şu anda beta olarak zaten oynayanabiliyor. DOWNLOAD - PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS LITE Sürücü Yükle Nvidia Graphics İNDİR ATI RADEON Graphics İNDİR INTEL Graphics İNDİR lite.pubg.com Lite olduğunu görmedim. Üzgünüm.
Şu anda beta olarak zaten oynayanabiliyor. DOWNLOAD - PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS LITE Sürücü Yükle Nvidia Graphics İNDİR ATI RADEON Graphics İNDİR INTEL Graphics İNDİR lite.pubg.com Lite olduğunu görmedim. Üzgünüm.
A Aliahmet019 Hectopat Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 107 Çözümler 1 Yer samanyolu galaksisi 12 Temmuz 2020 #3 sweiss dedi: Şu anda beta olarak zaten oynayanabiliyor. DOWNLOAD - PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS LITE Sürücü Yükle Nvidia Graphics İNDİR ATI RADEON Graphics İNDİR INTEL Graphics İNDİR lite.pubg.com Genişletmek için tıkla... Arkadaş Mobile demiş. Ve şu anda BlueStacks 4 ile oynayabilirsiniz.
sweiss dedi: Şu anda beta olarak zaten oynayanabiliyor. DOWNLOAD - PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS LITE Sürücü Yükle Nvidia Graphics İNDİR ATI RADEON Graphics İNDİR INTEL Graphics İNDİR lite.pubg.com Genişletmek için tıkla... Arkadaş Mobile demiş. Ve şu anda BlueStacks 4 ile oynayabilirsiniz.
3 336277 Hectopat Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 121 12 Temmuz 2020 #4 sweiss dedi: Şu anda beta olarak zaten oynayanabiliyor. DOWNLOAD - PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS LITE Sürücü Yükle Nvidia Graphics İNDİR ATI RADEON Graphics İNDİR INTEL Graphics İNDİR lite.pubg.com Genişletmek için tıkla... Başlığa dikkatli bakın isterseniz
sweiss dedi: Şu anda beta olarak zaten oynayanabiliyor. DOWNLOAD - PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS LITE Sürücü Yükle Nvidia Graphics İNDİR ATI RADEON Graphics İNDİR INTEL Graphics İNDİR lite.pubg.com Genişletmek için tıkla... Başlığa dikkatli bakın isterseniz
P Programming Language Hectopat Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 1.812 Makaleler 3 Çözümler 6 12 Temmuz 2020 #5 Şu anlık çıkmaz. Çünkü zaten PUBG Lite mevcut. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Temmuz 2020
B baran_basaran Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2018 Mesajlar 5.994 Makaleler 4 Çözümler 25 12 Temmuz 2020 #6 sweiss dedi: Şu anda beta olarak zaten oynayanabiliyor. DOWNLOAD - PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS LITE Sürücü Yükle Nvidia Graphics İNDİR ATI RADEON Graphics İNDİR INTEL Graphics İNDİR lite.pubg.com Lite olduğunu görmedim. Üzgünüm. Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış anladınız arkadaş ''mobile'' lite diyor .
sweiss dedi: Şu anda beta olarak zaten oynayanabiliyor. DOWNLOAD - PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS LITE Sürücü Yükle Nvidia Graphics İNDİR ATI RADEON Graphics İNDİR INTEL Graphics İNDİR lite.pubg.com Lite olduğunu görmedim. Üzgünüm. Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış anladınız arkadaş ''mobile'' lite diyor .
RinDoShiDoChi Centipat Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 748 Çözümler 7 12 Temmuz 2020 #7 Oynuyordu oyuncuların yarısından fazlası bot ve öyle bir performans farkıda göremedim ben. Öyle bir şey çıkmaz emülatörler ile oynayabilirsiniz.
Oynuyordu oyuncuların yarısından fazlası bot ve öyle bir performans farkıda göremedim ben. Öyle bir şey çıkmaz emülatörler ile oynayabilirsiniz.
HowAreYouToday Decapat Katılım 8 Haziran 2019 Mesajlar 148 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Temmuz 2020 #8 Hocam PUBG gidip ilk önce hileleri halletsin. PUBG Lite'da her oyun hile geliyor. Surekli ticket atıyorum ama bir çözüm sunmuyorlar.
Hocam PUBG gidip ilk önce hileleri halletsin. PUBG Lite'da her oyun hile geliyor. Surekli ticket atıyorum ama bir çözüm sunmuyorlar.
kasgar Hectopat Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 598 Çözümler 7 12 Temmuz 2020 #9 Aliahmet019 dedi: Arkadaş Mobile demiş. Ve şu anda BlueStacks 4 ile oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... bluestacks bende sadece C ye kuruluyor onu nasıl ayarlarız
Aliahmet019 dedi: Arkadaş Mobile demiş. Ve şu anda BlueStacks 4 ile oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... bluestacks bende sadece C ye kuruluyor onu nasıl ayarlarız
Agnes Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 1.253 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2020 #10 kasgar dedi: bluestacks bende sadece C ye kuruluyor onu nasıl ayarlarız Genişletmek için tıkla... Yeni konu açar mısınız rica etsem ? Sorunuzu yanıtlayacağım fakat başka insanların da faydalanması için yeni konu açmanız daha iyi olur.
kasgar dedi: bluestacks bende sadece C ye kuruluyor onu nasıl ayarlarız Genişletmek için tıkla... Yeni konu açar mısınız rica etsem ? Sorunuzu yanıtlayacağım fakat başka insanların da faydalanması için yeni konu açmanız daha iyi olur.