V volkan12q Kilopat Katılım 7 Temmuz 2018 Mesajlar 648 Çözümler 2 Yer İstanbul 11 Ağustos 2018 #1 Arkadaşlar daha yeni Tencent Games PUBG Mobile'in Lite sürümünü çıkardı. Ancak bende hem kasıyor hemde çözünürlük çok düşük. Anlayamadım çözümünü bilen varsa yardım edebilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ağustos 2018
Arkadaşlar daha yeni Tencent Games PUBG Mobile'in Lite sürümünü çıkardı. Ancak bende hem kasıyor hemde çözünürlük çok düşük. Anlayamadım çözümünü bilen varsa yardım edebilir mi?
Mertcan Çelebi Hectopat Katılım 11 Haziran 2017 Mesajlar 46 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2018 #2 GFX Tool indir ordan ayarlarını yap.
7 78501 Kilopat Katılım 20 Eylül 2015 Mesajlar 2.126 Makaleler 5 Çözümler 3 13 Ağustos 2018 #3 Konuyla alakasız, ama nasıl giriș yapabilidiniz ?
V volkan12q Kilopat Katılım 7 Temmuz 2018 Mesajlar 648 Çözümler 2 Yer İstanbul 13 Ağustos 2018 #4 Silinen üye dedi: GFX Tool indir ordan ayarlarını yap. Genişletmek için tıkla... GFX Tool sadece PUBG Mobile' da işe yarıyor. Lite' da işe yaramıyor. 78501 dedi: Konuyla alakasız, ama nasıl giriș yapabilidiniz ? Genişletmek için tıkla... Oyunu apk yükledim. Dns bilgileriyle giriş yaptım.
Silinen üye dedi: GFX Tool indir ordan ayarlarını yap. Genişletmek için tıkla... GFX Tool sadece PUBG Mobile' da işe yarıyor. Lite' da işe yaramıyor. 78501 dedi: Konuyla alakasız, ama nasıl giriș yapabilidiniz ? Genişletmek için tıkla... Oyunu apk yükledim. Dns bilgileriyle giriş yaptım.
7 78501 Kilopat Katılım 20 Eylül 2015 Mesajlar 2.126 Makaleler 5 Çözümler 3 13 Ağustos 2018 #5 volkan12q dedi: GFX Tool sadece PUBG Mobile' da işe yarıyor. Lite' da işe yaramıyor. Oyunu apk yükledim. Dns bilgileriyle giriş yaptım. Genişletmek için tıkla... Nasıl yaptığınızı öğrenebilir miyim ?
volkan12q dedi: GFX Tool sadece PUBG Mobile' da işe yarıyor. Lite' da işe yaramıyor. Oyunu apk yükledim. Dns bilgileriyle giriş yaptım. Genişletmek için tıkla... Nasıl yaptığınızı öğrenebilir miyim ?
V volkan12q Kilopat Katılım 7 Temmuz 2018 Mesajlar 648 Çözümler 2 Yer İstanbul 13 Ağustos 2018 #6 78501 dedi: Nasıl yaptığınızı öğrenebilir miyim ? Genişletmek için tıkla... Apk yi APKPURE sitesinden indirdim ve kurdum. Sunucu hatası verdi. Bende araştırdım ve şu videoyu buldum: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
78501 dedi: Nasıl yaptığınızı öğrenebilir miyim ? Genişletmek için tıkla... Apk yi APKPURE sitesinden indirdim ve kurdum. Sunucu hatası verdi. Bende araştırdım ve şu videoyu buldum: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et