PUBG Mobile Lobide Donma Sorunu

mevlüt011

Hectopat
Yer
Adana, Turkey
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bu PUBG Mobile'de öldükten sonra lobiye döndüğümde donup kalıyor. Bazen de aşağıdaki resimdeki hatayı veriyor.Çözümünü bilen var mı yada bi fikri olan? Bilgisayarım Donanım arşivi G2.

382966

Son düzenleyen: Moderatör:
neden kimse bişe yazmıyor ne varsa technopat'ta var dedik.Ama kimse ilgilenmiyor tek burası deil,hiç bi forumda da ilgilenmiyorlar.
@Silinen üye ne olur bi yardim et pc donanimin cok iyi ama bi turlu bu sorunu cozemedim simdide oyundan atiyon oyun sirasinda ve donup kalmalar oluyor

Son düzenleme:
Emülatörü kaldır tekrar yükle istersen. PUBG Mobile ben de oynuyorum ama berbat sorunları var maalesef. Bende de bazen donmalar oluyor. Oyundan lobiye döneyim diyorum kalıyor öyle. PC reset atmadan da açılmıyor oyun. Steam'deki PUBG daha az sorunlu buna göre.

Emülatörü kaldır tekrar yükle istersen. PUBG Mobile ben de oynuyorum ama berbat sorunları var maalesef. Bende de bazen donmalar oluyor. Oyundan lobiye döneyim diyorum kalıyor öyle. PC reset atmadan da açılmıyor oyun. Steam'deki PUBG daha az sorunlu buna göre.
cogu kez silip tekrar yükledim ve pcye format çektim.ama yine ayni canimi sikan taraf yepyeni pc aldim, ama bu oyunda boyle hatalar oluyor acaba diorum pcdemi dıkıntı var.

cogu kez silip tekrar yükledim ve pcye format çektim.ama yine ayni canimi sikan taraf yepyeni pc aldim, ama bu oyunda boyle hatalar oluyor acaba diorum pcdemi dıkıntı var.

Başka oyunlarda da sorun yaşıyor musunuz? Steam'den PUBG oynadığımda bu sorunları yaşamıyorum. PUBG Mobile PC'de oynayanların genel olarak sorunlarla karşılaştığını görüyorum sistemi ne kadar iyi olursa olsun.

Bilgisayarla alakalı olduğunu sanmıyorum donanımın çok kötü değilse. Tencent'le alakalıdır. Benim de yeni aldığım bilgisayarımda benzer sorunlar yaşıyorum benden kötü makinesi olan arkadaşlarımın hiçbiri bu sorunu yaşamıyor.

Mesela ben, oyuna girmekten vazgeçip lobiye dönmek istediğimde yükleme ekranında donuyor kapatıp açmak zorunda kalıyorum.

Veya oyuna girerken sesimi alamıyorlar, oyuna girince bi ihtimal düzelebiliyor o yüzden denemek zorunda kalıyorum. Düzelmediğinde maalesef öyle oynamak zorunda kalıyorum bu çok sık oluyor neredeyse 3 oyunda 1 diyebilirim. Ama diğer arkadaşlarımda sorun yok, ve ses alışımda da problem yok.

Tahminimce Tencent'in halen beta'da olmasından kaynaklıdır. :(

Sıklıkla Pubg Mobile oynuyorum tencent emulatör vasıtasıyla. Ancak yaşanan sıkıntıların nerdeyse hiçbirini yaşamadım. Sadece oyunu açtıktan sonra kulaklık geçişinde problem var. Yaşadığınız sıkıntılar donanım yetersizliğinden olsa gerek.

Sıklıkla Pubg Mobile oynuyorum tencent emulatör vasıtasıyla. Ancak yaşanan sıkıntıların nerdeyse hiçbirini yaşamadım. Sadece oyunu açtıktan sonra kulaklık geçişinde problem var. Yaşadığınız sıkıntılar donanım yetersizliğinden olsa gerek.

Emülatör'ün bilgisayara verdiği tepkiden olduğunu düşünüyorum veya kullanılan ayarlar, internet durumu vs. gibi şeyler de olabilir. Çünkü bilgisayarı benimkinden epey kötü durumda olan arkadaşlarım var dediğim gibi. Hiçbir sorun bile yaşamıyorlar, kıskanıyorum :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı