PUBG Mobile maç bulamıyor

Makaleler
7
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Profil Kapağı
1522248089
Herkese selam arkadaşlar,

PUBG Mobile'ı Gameloop Emülatör üzerinden yükledim. Eskiden oynardım ara ara fakat geçenlerde yine yükledim ama hiç maç bulmuyor. Asya, Avrupa, Orta Doğu serverları üzerinden de denedim ama tık yok. Yani herkes aynı anda oyunu bırakmış olamaz değil mi? Antrenman moduna girince etrafta dolananlar var ama maç aratınca hiçbir maç bulamıyor hiçbir modda. Gameloop ve oyunun güncellemeleri yapıldı ama tık yok dediğim gibi. Oynayabileniniz var mı şu sıra mesela?

Suncunu değiştirebilirsin.

Herkes New State'ye geçiyor hocam.
Vay hainler hemen kaçtılar demek
Milletin işi gücü var. Dünyanın en gereksiz ve en kötü oyunu. Ben de deliler gibi oynardım ama bıraktım. Ona harcadığım zamanımı ders çalışarak geçirseydim keşke.
Benim de işim gücüm var da onla ne alakası var Boş zamanı hiç mi yok insanların PC açacak Kitlesi azalmıştır o kesin de tamamen bitmiş olması düşüncesi bana bir garip geldi valla.

Herkes New State'ye geçiyor hocam.
New State açıldı mı hocam?
Sunucu değiştirince 60 gün boyunca bir daha sunucu değişmiyor diye biliyorum. Nasıl yaptınız?

Bence emülatörden kaynaklı, hala da en çok oynanan oyunlardan biridir diye tahmin ediyorum. Tencent Gaming Buddy vardı ben en son oynadığımda, onu deneyebilirsiniz.

Hocam PUBG tozlu tarih defterine geçti artık yeni oyunu çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…