A arab.teyyare Femtopat Katılım 24 Eylül 2021 Mesajlar 300 Çözümler 1 4 Ekim 2021 #11 Wilson Fisk dedi: New State açıldı mı hocam? Genişletmek için tıkla... Ön kayıt yapanlar oynuyor.
painkiller Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 14.650 Makaleler 7 Çözümler 83 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522248089 4 Ekim 2021 #12 arab.teyyare dedi: Herkes New State'ye geçiyor hocam. Genişletmek için tıkla... Peki Emülatör'ü var mı bu oyunun? Yoksa sadece mobil cihazlardan mı? Wilson Fisk dedi: Sunucu değiştirince 60 gün boyunca bir daha sunucu değişmiyor diye biliyorum. Nasıl yaptınız? Genişletmek için tıkla... Farklı hesaplarım vardı, sırayla giriş yaptım. Twitter, Facebook vs. gibi.
arab.teyyare dedi: Herkes New State'ye geçiyor hocam. Genişletmek için tıkla... Peki Emülatör'ü var mı bu oyunun? Yoksa sadece mobil cihazlardan mı? Wilson Fisk dedi: Sunucu değiştirince 60 gün boyunca bir daha sunucu değişmiyor diye biliyorum. Nasıl yaptınız? Genişletmek için tıkla... Farklı hesaplarım vardı, sırayla giriş yaptım. Twitter, Facebook vs. gibi.
RestalFox Megapat Katılım 3 Mart 2016 Mesajlar 724 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2021 #13 Emülatör buga girebiliyor kapatıp yeniden açın güncellemeleri yapın normalde çok bekletmeden girmesi gerek.
Emülatör buga girebiliyor kapatıp yeniden açın güncellemeleri yapın normalde çok bekletmeden girmesi gerek.
F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.581 Çözümler 83 4 Ekim 2021 #14 Ülküsüz dedi: Tencent Gaming Buddy Genişletmek için tıkla... İsmi değişerek gameloop oldu.
painkiller Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 14.650 Makaleler 7 Çözümler 83 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522248089 4 Ekim 2021 #15 Ülküsüz dedi: Tencent Gaming Buddy Genişletmek için tıkla... Gameloop değil mi bu işte?
S Salvatorio Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 2.494 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2021 #16 painkiller dedi: Peki emülatör'ü var mı bu oyunun? Yoksa sadece mobil cihazlardan mı? Farklı hesaplarım vardı, sırayla giriş yaptım. Twitter, Facebook vs. gibi. Genişletmek için tıkla... Açtığınız konudan bir sürü var oradanda bakabilirsiniz ama illaki bu konudada yardım eden çıkacaktır hiç GameLoop ile ilgilenmedim.
painkiller dedi: Peki emülatör'ü var mı bu oyunun? Yoksa sadece mobil cihazlardan mı? Farklı hesaplarım vardı, sırayla giriş yaptım. Twitter, Facebook vs. gibi. Genişletmek için tıkla... Açtığınız konudan bir sürü var oradanda bakabilirsiniz ama illaki bu konudada yardım eden çıkacaktır hiç GameLoop ile ilgilenmedim.
painkiller Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 14.650 Makaleler 7 Çözümler 83 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522248089 4 Ekim 2021 #17 RestalFox dedi: Emülatör buga girebiliyor kapatıp yeniden açın güncellemeleri yapın normalde çok bekletmeden girmesi gerek. Genişletmek için tıkla... Hepsi yapıldı, tek tek denedim ama yok maalesef. Salvatorio dedi: çtığınız konudan bir sürü var Genişletmek için tıkla... Hepsini okudum desem...
RestalFox dedi: Emülatör buga girebiliyor kapatıp yeniden açın güncellemeleri yapın normalde çok bekletmeden girmesi gerek. Genişletmek için tıkla... Hepsi yapıldı, tek tek denedim ama yok maalesef. Salvatorio dedi: çtığınız konudan bir sürü var Genişletmek için tıkla... Hepsini okudum desem...
RestalFox Megapat Katılım 3 Mart 2016 Mesajlar 724 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2021 #18 painkiller dedi: Hepsi yapıldı, tek tek denedim ama yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Geçen benim böyle olmuştu sonra kapatıp açtım bir şeyler oldu daha sonra düzelmişti
painkiller dedi: Hepsi yapıldı, tek tek denedim ama yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Geçen benim böyle olmuştu sonra kapatıp açtım bir şeyler oldu daha sonra düzelmişti
S Salvatorio Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 2.494 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2021 #19 painkiller dedi: Hepsi yapıldı, tek tek denedim ama yok maalesef. Hepsini okudum desem... Genişletmek için tıkla... Anladım hocam ama illaki yardım eden çıkacaktır.
painkiller dedi: Hepsi yapıldı, tek tek denedim ama yok maalesef. Hepsini okudum desem... Genişletmek için tıkla... Anladım hocam ama illaki yardım eden çıkacaktır.
Wilson Fisk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Nisan 2019 Mesajlar 1.319 Çözümler 3 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2021 #20 3. şahıs, 1. şahıs ayarlarını, takım sayısını ve harita seçeneklerini değiştirerek denedin mi peki?