PUBG Mobile maç bulamıyor

Ben emulatorden aktif olarak oynuyorum eşleşme saniyesinde oluyor. Avrupa takımlı 3.şahıs girin yeni indirdiğiniz için başta geç bulabilir.

Ben emulatorden aktif olarak oynuyorum eşleşme saniyesinde oluyor. Avrupa takımlı 3.şahıs girin yeni indirdiğiniz için başta geç bulabilir.

Sanmıyorum olcaganı. Ama olabilir arkadaşa bilgi için teşekkürler. Karıştıysam özür dilerim tekrar.

Son düzenleme:
@Okan11111111 şimdi Twitter ile açtığım hesabım maça girdi mesela ama asıl hesabım olan Facebook üzerinden olan hesap sadece telefondan açınca giriyor, emülatörden hala girmiyor hiçbir maça.

Emülatörü silip yüklerken kalıntı kalmadıgından eminsin değil mi? Silerken.

Bulduğum her yeri sildim ama. İşin garibi Twitter üzerinden olan hesabım maçlara giriyor ama Facebook üzerinden olan ana hesabım sadece telefondan giriyor, emülatörden hiç maç bulamıyor maalesef.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bulduğum her yeri sildim ama. İşin garibi Twitter üzerinden olan hesabım maçlara giriyor ama Facebook üzerinden olan ana hesabım sadece telefondan giriyor, emülatörden hiç maç bulamıyor maalesef.

Hocam ne olduda direk iOSa geçtiniz? Merak ettim

Hocam ne oldu da direkt iOS’a geçtiniz? Merak ettim.
Anlayamadım ama? Acaba hesabım mı banlandı diye yükleyip denemek istedim oyunu ama sorunsuz açılıp çalışıyor. Ama arkasından PC’de emülatör ile denediğimde aynı sorun devam ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…