PUBG Mobile maç bulmuyor

AhmetTheGHOST

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar PC BlueStacks kullanıyorum, ranked giremiyorum o yüzden. Rütbesiz giriyorum ama TDM açmıyor. Ne yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
PUBG Mobile oynayan birisi değilim fakat sürekli raporlanan oyuncular gittikçe puan kaybediyor en son maç bulamıyor diye duymuştum. Hile veya toksiklik yapıyorsanız bu durum gerçekleşebilir.

Arkadaşlar PC BlueStacks kullanıyorum, ranked giremiyorum o yüzden. Rütbesiz giriyorum ama tdm açmıyor. Ne yapmam lazım?

Oyuncu seviyesi 8 olmazsa arena haritaları yani TDM açılmaz aynı şekilde seviyeniz 10 olmazsada rütbeli haritalar açılmaz, üstelik neden Gameloop değil bluestacks.
Başka soru var mı?

PUBG Mobile oynayan birisi değilim fakat sürekli raporlanan oyuncular gittikçe puan kaybediyor en son maç bulamıyor diye duymuştum. Hile veya toksiklik yapıyorsanız bu durum gerçekleşebilir.

Liyakatin 85 altıysa maç bulamazsın, bu liyakat düşme sebebide takim arkadaşını patlatma öldürme gibi durumlarda raporlanırsa düşer, hile fark edilirse direkt ban atılır.

Son düzenleme:

Herhangi bir yazılım kullanmadım.

GameLoop'ta kasma sorunum var normalde bilgisayarımda yüksek sistemli ama kasıyor.

Neden GameLoop kullanmiyorsun? Ve hangi sunucuda oynuyorsun?

GameLoop'ta kasma sorunum oluyor ve Avrupa sunucu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…