I ibr4him3nes Hectopat Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 47 26 Temmuz 2023 #1 Arkadaşlar öncelikle merhaba. Ben emulatorden PUBG oynamak istiyorum. Sistemim iyi olmasına ve emülatore yüksek işlemci ve RAM vermeme rağmen halen daha yükledikten sonra saatlerce de beklesem asla maç bulamıyor bilgili biri yardımcı olabilir mi?
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Ben emulatorden PUBG oynamak istiyorum. Sistemim iyi olmasına ve emülatore yüksek işlemci ve RAM vermeme rağmen halen daha yükledikten sonra saatlerce de beklesem asla maç bulamıyor bilgili biri yardımcı olabilir mi?
Tyrus Hectopat Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 1.623 Çözümler 8 26 Temmuz 2023 #2 GameLoop'u indirip girmeniz lazım maça girmek için.
I ibr4him3nes Hectopat Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 47 26 Temmuz 2023 #3 Tyrus dedi: GameLoop'u indirip girmeniz lazım maça girmek için. Genişletmek için tıkla... GameLoop kullanıyorum zaten.
Tyrus dedi: GameLoop'u indirip girmeniz lazım maça girmek için. Genişletmek için tıkla... GameLoop kullanıyorum zaten.