1_Swony Decapat Katılım 6 Mayıs 2022 Mesajlar 124 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2023 #1 Merhaba değerli Technopat Sosyal kullanıcıları. Son günlerde PUBG Mobile'de "maç sunucusu yanıt vermedi" hatasını alıyorum. İnternetimde bir problem yok, bazen maça girince 30 ms alıyorum, ve internet hızımda 150Mbps. Yardımcı olursanız sevinirim!
Merhaba değerli Technopat Sosyal kullanıcıları. Son günlerde PUBG Mobile'de "maç sunucusu yanıt vermedi" hatasını alıyorum. İnternetimde bir problem yok, bazen maça girince 30 ms alıyorum, ve internet hızımda 150Mbps. Yardımcı olursanız sevinirim!
5 569992 Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 1.420 Çözümler 6 1 Nisan 2023 #11 1_Swony dedi: Aynı hocam . Bir değişiklik yok. Genişletmek için tıkla... 1_Swony dedi: Deniyorumda onlarda bir problem yok amma neden yalnızca bizde olsunki? Genişletmek için tıkla... Öteki internetlerde dene dediğimde aynı, değişiklik yok dediniz. Şimdi de onlarda problem yok diyorsunuz. Modem ile alakalı olabilir. Artı 0 Eksi
1_Swony dedi: Aynı hocam . Bir değişiklik yok. Genişletmek için tıkla... 1_Swony dedi: Deniyorumda onlarda bir problem yok amma neden yalnızca bizde olsunki? Genişletmek için tıkla... Öteki internetlerde dene dediğimde aynı, değişiklik yok dediniz. Şimdi de onlarda problem yok diyorsunuz. Modem ile alakalı olabilir.
KS KS 1_Swony Decapat Katılım 6 Mayıs 2022 Mesajlar 124 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2023 #12 569992 dedi: Öteki internetlerde dene dediğimde aynı, değişiklik yok dediniz. Şimdi de onlarda problem yok diyorsunuz. Modem ile alakalı olabilir. Genişletmek için tıkla... Şimdilik yok bazen düzeliyor sonra 3-4 maç atdıktan sonra yine aynı Artı 0 Eksi
569992 dedi: Öteki internetlerde dene dediğimde aynı, değişiklik yok dediniz. Şimdi de onlarda problem yok diyorsunuz. Modem ile alakalı olabilir. Genişletmek için tıkla... Şimdilik yok bazen düzeliyor sonra 3-4 maç atdıktan sonra yine aynı