PUBG Mobile ms yükseliyor

MertOcak58

Kilopat
Daha fazla  
Selam, ben Turkcell Superonline fiber internet kullanıcısıyım PUBG Mobile oyununu oynuyorum fakat sürekli ms sorunu yaşıyorum. Normal Speedtest uygulamasından test yaptığımda ms 12-13 civarında oluyor ama oyun içinde sürekli 20-30 arasında oluyor bazen 50'lere kadar çıktığı oluyor bir türlü çözümünü bulamadım. Acaba yapmam gereken bir ayar falan mı var yardımcı olursanız sevinirim. Kullandığım telefon Samsung S24 FE internet modemi ise ZTE H3600 V9.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250804_141811_Speedtest.jpg
    Screenshot_20250804_141811_Speedtest.jpg
    55,6 KB · Görüntüleme: 27
  • Screenshot_20250804_141925_PUBG MOBILE.jpg
    Screenshot_20250804_141925_PUBG MOBILE.jpg
    123,5 KB · Görüntüleme: 28
Selam, ben Turkcell Superonline fiber internet kullanıcısıyım PUBG Mobile oyununu oynuyorum fakat sürekli ms sorunu yaşıyorum. Normal Speedtest uygulamasından test yaptığımda ms 12-13 civarında oluyor ama oyun içinde sürekli 20-30 arasında oluyor bazen 50'lere kadar çıktığı oluyor bir türlü çözümünü bulamadım. Acaba yapmam gereken bir ayar falan mı var yardımcı olursanız sevinirim. Kullandığım telefon Samsung S24 FE internet modemi ise ZTE H3600 V9.

50ms gayet iyi sizi rahatsız eden şey ne?

Selam, ben Turkcell Superonline fiber internet kullanıcısıyım PUBG Mobile oyununu oynuyorum fakat sürekli ms sorunu yaşıyorum. Normal Speedtest uygulamasından test yaptığımda ms 12-13 civarında oluyor ama oyun içinde sürekli 20-30 arasında oluyor bazen 50'lere kadar çıktığı oluyor bir türlü çözümünü bulamadım. Acaba yapmam gereken bir ayar falan mı var yardımcı olursanız sevinirim. Kullandığım telefon Samsung S24 FE internet modemi ise ZTE H3600 v9.

Speedtest ile ping testi yaptığınız zaman en yakın sunucuya paket atıyor PUBG sunucuları Avrupa'da olduğu için bu tarz msler almanız normal.

50ms gayet iyi sizi rahatsız eden şey ne?
İyi gibi duruyor fakat karşındaki düşman 7-8ms ile oynayınca emin ol çok farkediyor.

Speedtest ile ping testi yaptığınız zaman en yakın sunucuya paket atıyor PUBG sunucuları Avrupa'da olduğu için bu tarz msler almanız normal.
Peki bu msi daha aşağı çekmemizin yolu yok mu?

İyi gibi duruyor fakat karşındaki düşman 7-8ms ile oynayınca emin ol çok fark ediyor.

Peki bu MSI daha aşağı çekmemizin yolu yok mu?

Hayırda oynadığın oyun PUBG Mobile 1000 ms 1 saniye ediyor inanılmaz profesyonel bir şekilde oynamadığın sürece saniyenin 20 de 1 gecikmenin seni etkileyeceğini düşünmüyorum.

Superonline çok kötü iss. Speedtest sonuçları aldatıcı yani göz boyama.
Superonline demek Sansüronline demek. Band daraltması yapıyor. A noktasında B noktasına bağlanırken 50 tane yere bağlanıp gezdiriyor. Çok sorunlu iss olarak bilinir. Google da superonline sansür diye arama yapın ve çıkan şeylere bakın anlarsınız.
Superonline söz konusu ise VDSL daha iyi. Bu son dediğimi SOL için dedim.

Çözüm ise suponline kullanmamak.

Hayırda oynadığın oyun PUBG Mobile 1000 ms 1 saniye ediyor inanılmaz profesyonel bir şekilde oynamadığın sürece saniyenin 20 de 1 gecikmenin seni etkileyeceğini düşünmüyorum.
Az ya da çok etkiliyor bir şekilde . Ben etkileyip etkilemediğini sormuyorum ki çözümü var mı diye soruyorum.

Superonline çok kötü iss. Speedtest sonuçları aldatıcı yani göz boyama.
Superonline demek Sansüronline demek. Band daraltması yapıyor. A noktasında B noktasına bağlanırken 50 tane yere bağlanıp gezdiriyor. Çok sorunlu iss olarak bilinir. Google da superonline sansür diye arama yapın ve çıkan şeylere bakın anlarsınız.
Superonline söz konusu ise VDSL daha iyi. Bu son dediğimi SOL için dedim.

Çözüm ise suponline kullanmamak.

O zama tahattüt bitene kadar çözüm yok yani. Sağlık olsun.

İyi gibi duruyor fakat karşındaki düşman 7-8ms ile oynayınca emin ol çok fark ediyor.

Peki bu MSI daha aşağı çekmemizin yolu yok mu?

Türkiye'deyken 19 ms altı ile oynamanızın mümkünatı yok. PUBG Mobile Avrupa serverinin olduğu ülkede değilseniz 7-8 ms ile oynayabileceğinizi düşünmüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı