Spade427 Kilopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 2.199 Çözümler 57 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2021 #11 fromhell1 dedi: En yüksek ayarda Steam PUBG varken neden Çin yapımı telefon oyununu emülatör üzerinden oynamak istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Bu soru biraz saçma gibi geldi bana. İstediği oyunu oynayabilir veya para vermek istemiyordur.
fromhell1 dedi: En yüksek ayarda Steam PUBG varken neden Çin yapımı telefon oyununu emülatör üzerinden oynamak istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Bu soru biraz saçma gibi geldi bana. İstediği oyunu oynayabilir veya para vermek istemiyordur.
AI_Gunes Hectopat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 406 Çözümler 1 Yer Donaustadtbrücke 22 Nisan 2021 #12 fromhell1 dedi: En yüksek ayarda Steam PUBG varken neden Çin yapımı telefon oyununu Emülatör üzerinden oynamak istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam 87 lira
fromhell1 dedi: En yüksek ayarda Steam PUBG varken neden Çin yapımı telefon oyununu Emülatör üzerinden oynamak istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam 87 lira
T Turkish Delight Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 3.890 Makaleler 1 Çözümler 14 22 Nisan 2021 #13 AI_Gunes dedi: Arkadaşlar iyi akşamlar. Dizüstü bilgisayarımda PUBG Mobile oynamak istiyorum. Cihazda i7-10750H - RTX 2060 ekran kartı mevcut. BlueStacks ve GameLoop'dan denedim. Oyun içinde kasmalar vb. şeyler yaşadım. Farklı bir yolu var mıdır? Genişletmek için tıkla... Size önerim Pubg Lite indirin. Ücretsiz ve sisteminizde kasmadan rahatlıkla oynayabilirsiniz. DOWNLOAD - PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS LITE Sürücü Yükle Nvidia Graphics İNDİR ATI RADEON Graphics İNDİR INTEL Graphics İNDİR lite.pubg.com
AI_Gunes dedi: Arkadaşlar iyi akşamlar. Dizüstü bilgisayarımda PUBG Mobile oynamak istiyorum. Cihazda i7-10750H - RTX 2060 ekran kartı mevcut. BlueStacks ve GameLoop'dan denedim. Oyun içinde kasmalar vb. şeyler yaşadım. Farklı bir yolu var mıdır? Genişletmek için tıkla... Size önerim Pubg Lite indirin. Ücretsiz ve sisteminizde kasmadan rahatlıkla oynayabilirsiniz. DOWNLOAD - PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS LITE Sürücü Yükle Nvidia Graphics İNDİR ATI RADEON Graphics İNDİR INTEL Graphics İNDİR lite.pubg.com
Bestty Megapat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 6.858 Çözümler 97 Yer Tardis Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2021 #14 Turkish Delight dedi: Size önerim PUBG Lite indirin. Ücretsiz ve sisteminizde kasmadan rahatlıkla oynayabilirsiniz. DOWNLOAD - PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS LITE Sürücü Yükle Nvidia Graphics İNDİR ATI RADEON Graphics İNDİR INTEL Graphics İNDİR lite.pubg.com Genişletmek için tıkla... PUBG Lite desteği kaldırılacak.
Turkish Delight dedi: Size önerim PUBG Lite indirin. Ücretsiz ve sisteminizde kasmadan rahatlıkla oynayabilirsiniz. DOWNLOAD - PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS LITE Sürücü Yükle Nvidia Graphics İNDİR ATI RADEON Graphics İNDİR INTEL Graphics İNDİR lite.pubg.com Genişletmek için tıkla... PUBG Lite desteği kaldırılacak.
AI_Gunes Hectopat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 406 Çözümler 1 Yer Donaustadtbrücke 22 Nisan 2021 #15 Turkish Delight dedi: Size önerim Pubg Lite indirin. Ücretsiz ve sisteminizde kasmadan rahatlıkla oynayabilirsiniz. DOWNLOAD - PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS LITE Sürücü Yükle Nvidia Graphics İNDİR ATI RADEON Graphics İNDİR INTEL Graphics İNDİR lite.pubg.com Genişletmek için tıkla... Hocam o kaldırılıyor. Yoksa cihazımda mevcut.
Turkish Delight dedi: Size önerim Pubg Lite indirin. Ücretsiz ve sisteminizde kasmadan rahatlıkla oynayabilirsiniz. DOWNLOAD - PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS LITE Sürücü Yükle Nvidia Graphics İNDİR ATI RADEON Graphics İNDİR INTEL Graphics İNDİR lite.pubg.com Genişletmek için tıkla... Hocam o kaldırılıyor. Yoksa cihazımda mevcut.
T Turkish Delight Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 3.890 Makaleler 1 Çözümler 14 22 Nisan 2021 #16 AI_Gunes dedi: Hocam 87 lira Genişletmek için tıkla... Lite en ideali
AI_Gunes Hectopat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 406 Çözümler 1 Yer Donaustadtbrücke 22 Nisan 2021 #17 Turkish Delight dedi: Lite en ideali Genişletmek için tıkla... Lite kapanmasa çok iyi olacaktı da ama o da kapanıyor..
Turkish Delight dedi: Lite en ideali Genişletmek için tıkla... Lite kapanmasa çok iyi olacaktı da ama o da kapanıyor..
T Turkish Delight Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 3.890 Makaleler 1 Çözümler 14 22 Nisan 2021 #18 AI_Gunes dedi: Lite kapanmasa çok iyi olacaktı da ama o da kapanıyor.. Genişletmek için tıkla... Nasıl? Neden kapanıyor :/
AI_Gunes dedi: Lite kapanmasa çok iyi olacaktı da ama o da kapanıyor.. Genişletmek için tıkla... Nasıl? Neden kapanıyor :/
AI_Gunes Hectopat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 406 Çözümler 1 Yer Donaustadtbrücke 22 Nisan 2021 #19 Turkish Delight dedi: DOWNLOAD - PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS LITE Sürücü Yükle Nvidia Graphics İNDİR ATI RADEON Graphics İNDİR INTEL Graphics İNDİR lite.pubg.com Nasıl? Neden kapanıyor :/ Genişletmek için tıkla... PUBG ekibi Lite için desteğe son verileceğini duyurdu. Kısa zaman içinde de kaldırılıyor.
Turkish Delight dedi: DOWNLOAD - PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS LITE Sürücü Yükle Nvidia Graphics İNDİR ATI RADEON Graphics İNDİR INTEL Graphics İNDİR lite.pubg.com Nasıl? Neden kapanıyor :/ Genişletmek için tıkla... PUBG ekibi Lite için desteğe son verileceğini duyurdu. Kısa zaman içinde de kaldırılıyor.
T Turkish Delight Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 3.890 Makaleler 1 Çözümler 14 22 Nisan 2021 #20 AI_Gunes dedi: PUBG ekibi Lite için desteğe son verileceğini duyurdu. Kısa zaman içinde de kaldırılıyor. Genişletmek için tıkla... İyi iyi çöp oyun zaten bir kere bile indirmedim : )
AI_Gunes dedi: PUBG ekibi Lite için desteğe son verileceğini duyurdu. Kısa zaman içinde de kaldırılıyor. Genişletmek için tıkla... İyi iyi çöp oyun zaten bir kere bile indirmedim : )