PUBG Mobile nasıl UC gönderilir?

Adım 1: Öncelikle, PUBG arkadaşlarınızdan birinden Royal Pass 'Request' e-postası almanız gerekir. Bu, Royal Pass seçeneği kullanılarak lobi ekranından gönderilebilir. 'Royal Pass' düğmesine tıklayın ve 'Yükseltme Geçişi'ni seçin.

2. Adım: 'İstek Gönder'e dokunun.

Adım 3: Lobi ekranının sağ alt köşesinde bulunan 'Posta' düğmesine tıklayın.

Adım 4: Hediye merkezinde, 'İstek' menüsünü kontrol edin.

5. Adım: Hediyeyi göndermek istediğiniz bir arkadaşınızın adındaki 'Görüntüle' düğmesini tıklayın.

Adım 6: Bir arkadaş seçtikten sonra, devam etmeden önce bazı önemli notları okumanız istenecektir. Dikkatlice okuyun ve 'Ver' seçeneğine dokunun.

Adım 1: Öncelikle, PUBG arkadaşlarınızdan birinden Royal Pass 'Request' e-postası almanız gerekir. Bu, Royal Pass seçeneği kullanılarak lobi ekranından gönderilebilir. 'Royal Pass' düğmesine tıklayın ve 'Yükseltme Geçişi'ni seçin.

2. Adım: 'İstek Gönder'e dokunun.

Adım 3: Lobi ekranının sağ alt köşesinde bulunan 'Posta' düğmesine tıklayın.

Adım 4: Hediye merkezinde, 'İstek' menüsünü kontrol edin.

5. Adım: Hediyeyi göndermek istediğiniz bir arkadaşınızın adındaki 'Görüntüle' düğmesini tıklayın.

Adım 6: Bir arkadaş seçtikten sonra, devam etmeden önce bazı önemli notları okumanız istenecektir. Dikkatlice okuyun ve 'Ver' seçeneğine dokunun.

Bu ne demek Royal Pass 'Request' e-postası almanız gerekir

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı