PUBG Mobile ne kadar yer kaplar?

axteen

Centipat
Daha fazla  
YouTube'a içerik üreteceğim telefonu normalde 128 GB alacağım ancak alan sıkıntımın olmamasını istiyorum. Bu nedenle 256 GB alsam yeter mi? Bilemedim.

YouTube'a içerik üreteceğim telefonu normalde 128 GB alacağım ancak alan sıkıntımın olmamasını istiyorum. Bu nedenle 256 GB alsam yeter mi? Bilemedim.
PUBG bütün içerikleri indirirseniz max 20-25Gb yer kaplıyor. 128 bile yeter (Sadece pubg içerik üreticisiyseniz)

PUBG bütün içerikleri indirirseniz Max 20-25GB yer kaplıyor. 128 bile yeter (sadece PUBG içerik üreticisiyseniz)

PUBG dışında pes gibi az alan kaplayan oyunlarında içeriğini üreticem ekstra olarak yayın yapacağım aldığım ekran kayıtlarını editleyip YouTube'a attıktan sonra sileceğim. 256 için biraz daha beklemem lazım 128 le arasında 5klık bir fark var.

PUBG dışında pes gibi az alan kaplayan oyunlarında içeriğini üreticem ekstra olarak yayın yapacağım aldığım ekran kayıtlarını editleyip YouTube'a attıktan sonra sileceğim. 256 için biraz daha beklemem lazım 128 le arasında 5klık bir fark var.
Eğer videoları paylaştıktan sonra silerim (cihazdan) diyorsan 128 yine yeter ama silmem bir süre diyorsan 256 almalısın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı