PUBG Mobile oynayabilecek sistem tavsiyesi

CPTJackSparrow

Hectopat
Arkadaşlar kolay gelsin bana fazla yüksek segment olmayacak şekilde PUBG Mobile Tencent Gaming Buddy'den oynanacak şekilde bir sistem önerisi yapar mısınız kendi sistemime ek olacak şekilde yükseltme yapacağım. Kendi sistemimi aşağıda vereyim bu işlemci yeterli midir üzerine bir ekran kartı takarsak FPS'e takılmıyorum kasmasan akıcı olacak şekilde oynansın yeter daha doğrusu bu işlemci yeterli mi fazla yüksek olmayacak şekilde ekran kartı öneriniz nedir?

Windows 7 64 bit
AMD 5600K işlemci
8 GB RAM
GT 420 ekran kartı

Son düzenleyen: Moderatör:
750ti , ve rx560 yeterli olcaktir paran az ise r7 240 o.c veya r7 250 kullanabilirsin diye düşünüyorum yanlışım varsa arkadaşlar duzeltirler

Ben GT 320 ile oynayamıyorum kasıyor. Muhtemelen 420 ile de çok rahat oynanmaz. R7 240 yeterli olur gibi. Tecrübelileri bekleyelim yine de.

Xeon e5450 ve r7 265 oc edition ile oynayamıyorum 40 fps felan
Aslinda Beslemesi lazim islemcin modlanmamis olabilir, yoksa rahat oynarsin diye düşünüyorum diğer sistem parcalarinida bilmek lazim tabiki konuyu dagitmayalim kendi konunuzu acabilirsiniz

Bende ryzen 3 2200 g, rx 580 olmasına rağmen kasıyor.

Oyundayken CPU sıcaklığı kaç derece kontrol edermisiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…