PUBG Mobile Oyun Ayarları Nasıl Olmalı ?

Mithril5

Megapat
Tancent Emulator kullanıyorum. Sormak istediğim birkaç şey var?

1-Dahili ekran kartı ayarı seçili mi kalmalı? Yani işlemci stok fanını kastetmiyor sanırım. Çünkü ekran kartımı servise yollamıştım ve işlemci stok fanı ile de akıcı olmasa da oynamıştım. (Masaüstü bilgisayar kullanıyorum ve ekran kartım imza kısmımda yazılı.)
2-İşlemci sayısı ne olmalı?
Sistemim iyi olmasına rağmen kasmalar alıyorum o yüzden en iyi ayarları yakalamaya çalışıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Akıllı mod, çekirdek sayısını verebildiğin en fazlası yap , RAM aynı şekilde verebildiğin en fazlası , ekran kartın yeterli olduğu için dengeli mod 1080 yap.

Dahili ekran kartı seçeneğini de kaldır.

1) Emulatorlerde Nvidia desteğini sunan tek emulator MEMUPlayer'dır. Yani ordaki dahili ekran kartı seçeneği Intel ekran kartları için geçerli.
2) İşlemci sayısını otomatik yapın. Yükseğe alırsanız zorlar takılma yapabilir.

Ayarlarınız dogrudur. Düzgünleştir ultra yada kapat yapın dengeli yapmanın gereği yok. İşlemci max olsun dahili ekran kartı kullanmak iyidir. RAM miktarını verebildiğiniz kadar verin. DPI 120 olsada olur.

Dahili ekran kartı işaretini kaldırdım. İşlemci otomatik, HD 1080, RAM en son ayarda, görüntü kalitesi akıcı şekilde yaptım doğru mudur ?

Son düzenleme:
Dediğiniz emulator nvidia da artı bi performans sergilermi pubg de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…