G grokemismet Centipat Katılım 22 Kasım 2023 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2024 #1 RAM 8 GB ddr 3 1333 hmz Ekran kartı Gigabyte gt 630 2 gb İşlemci İ5 3330 PUBG Mobile'i emulatörden oynuyorum oynadığım emülatör GameLoop bilgisayarın RAM işlemci ekran kartını tamamen kullanmasına rağmen FPS düşmesi yiyor. (ekran kartı%40) (işlemci%70-80) (RAM %80)!oyunu SSD'ye kurdum! FPS 35-40 civarı özellikle biriyle çatışmaya girince drop giriyor. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ocak 2024
PUBG Mobile'i emulatörden oynuyorum oynadığım emülatör GameLoop bilgisayarın RAM işlemci ekran kartını tamamen kullanmasına rağmen FPS düşmesi yiyor. (ekran kartı%40) (işlemci%70-80) (RAM %80)!oyunu SSD'ye kurdum! FPS 35-40 civarı özellikle biriyle çatışmaya girince drop giriyor.
Hagu Hectopat Katılım 19 Eylül 2022 Mesajlar 3.459 Çözümler 42 1 Ocak 2024 #2 GameLoop uzerinden ayarlari en dusuge cekin. Oyun icinden grafikleri akici da kullanin. Kan rengi veya siddeti falan var ise kapatin.
GameLoop uzerinden ayarlari en dusuge cekin. Oyun icinden grafikleri akici da kullanin. Kan rengi veya siddeti falan var ise kapatin.
SimonFive Hectopat Katılım 1 Ekim 2023 Mesajlar 1.948 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 5070TI 16gb - AMD RYZEN 5 7600X 32GB RAM- 2TB M2 SSD - Asus Prime B650M-R Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2024 #3 unlost fps arttırma yap, düzelir.
Hagu Hectopat Katılım 19 Eylül 2022 Mesajlar 3.459 Çözümler 42 1 Ocak 2024 #4 SimonFive dedi: Unlost FPS arttırma yap, düzelir. Genişletmek için tıkla... Çok sanmiyorum arkadasin PC özelliklerine gore kasmasi normal gibi. Drop falan girmesi ise cogu PC de nadirende olsa oluyor.
SimonFive dedi: Unlost FPS arttırma yap, düzelir. Genişletmek için tıkla... Çok sanmiyorum arkadasin PC özelliklerine gore kasmasi normal gibi. Drop falan girmesi ise cogu PC de nadirende olsa oluyor.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.227 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 1 Ocak 2024 #5 Gameloop pek iyi bir emulatör değil, Bluestacks vs dene, ayrıca sistemin pek iyi değil ayarları düşür.
Gameloop pek iyi bir emulatör değil, Bluestacks vs dene, ayrıca sistemin pek iyi değil ayarları düşür.
Hagu Hectopat Katılım 19 Eylül 2022 Mesajlar 3.459 Çözümler 42 1 Ocak 2024 #6 Şebnem Ferah dedi: GameLoop pek iyi bir emulatör değil, BlueStacks vs dene, ayrıca sistemin pek iyi değil ayarları düşür. Genişletmek için tıkla... Çogu kisi GameLoop kullaniyor yayinci vs.(bana gore iyi) Guzel ayarlarla kasma giderilebilir belki.
Şebnem Ferah dedi: GameLoop pek iyi bir emulatör değil, BlueStacks vs dene, ayrıca sistemin pek iyi değil ayarları düşür. Genişletmek için tıkla... Çogu kisi GameLoop kullaniyor yayinci vs.(bana gore iyi) Guzel ayarlarla kasma giderilebilir belki.
SimonFive Hectopat Katılım 1 Ekim 2023 Mesajlar 1.948 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 5070TI 16gb - AMD RYZEN 5 7600X 32GB RAM- 2TB M2 SSD - Asus Prime B650M-R Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2024 #7 Hagu dedi: Çok sanmiyorum arkadasin PC özelliklerine gore kasmasi normal gibi. Drop falan girmesi ise cogu PC de nadirende olsa oluyor. Genişletmek için tıkla... siz diyorsanız doğrudur o zaman hocam. gameloop çok kullanmadım bilemem.
Hagu dedi: Çok sanmiyorum arkadasin PC özelliklerine gore kasmasi normal gibi. Drop falan girmesi ise cogu PC de nadirende olsa oluyor. Genişletmek için tıkla... siz diyorsanız doğrudur o zaman hocam. gameloop çok kullanmadım bilemem.