Ersin Zr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2019 Mesajlar 2.630 Çözümler 11 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2020 #1 PUBG Mobile oyunu işlemciye mi? Yoksa ekran kartına mı yüklenir? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Temmuz 2020
retr0_ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2016 Mesajlar 1.328 Çözümler 2 7 Temmuz 2020 #2 Daha çok işlemci. Artı 0 Eksi
RotasızBey Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2019 Mesajlar 4.775 Çözümler 6 Yer BesDokuz Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2020 #3 Benim sistemde işlemcinin %65'ine kadar kullanıyor ekran kartı için bir şey söylemem doğru olmaz hiç dikkat etmedim. Artı 0 Eksi
Benim sistemde işlemcinin %65'ine kadar kullanıyor ekran kartı için bir şey söylemem doğru olmaz hiç dikkat etmedim.
TheMüslimPythonYılan'ı Decipat Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 603 7 Temmuz 2020 #4 RotasızBey dedi: Benim sistemde işlemcinin %65'ine kadar kullanıyor ekran kartı için bir şey söylemem doğru olmaz hiç dikkat etmedim. Genişletmek için tıkla... Sistem ne? O kadar çok yiyor mu kötü PUBGM. Artı 0 Eksi
RotasızBey dedi: Benim sistemde işlemcinin %65'ine kadar kullanıyor ekran kartı için bir şey söylemem doğru olmaz hiç dikkat etmedim. Genişletmek için tıkla... Sistem ne? O kadar çok yiyor mu kötü PUBGM.
Ladomfc Megapat Katılım 23 Nisan 2017 Mesajlar 310 Çözümler 1 Yer trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2020 #5 İşlemci. Oyun emülatör üzerinde oynuyorsunuz. Bu anlamda da işlemci daha önemlidir. Artı 0 Eksi
RotasızBey Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2019 Mesajlar 4.775 Çözümler 6 Yer BesDokuz Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2020 #6 TheMüslimPythonYılan'ı dedi: Sistem ne? O kadar çok yiyor mu kötü pubgm. Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisinden baktığım değerler dostum çok önemseyipte test etmedim gerek duymuyorum açıyorum oyunu oynuyorum işim bitince kapatıp çıkıyorum. Artı 0 Eksi
TheMüslimPythonYılan'ı dedi: Sistem ne? O kadar çok yiyor mu kötü pubgm. Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisinden baktığım değerler dostum çok önemseyipte test etmedim gerek duymuyorum açıyorum oyunu oynuyorum işim bitince kapatıp çıkıyorum.