XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 24 Nisan 2022 #1 PUBG Mobile oynamak istiyorum, fakat sıfırdan başlayacağım. Sizce değer mi? Modası geçti mi yoksa hala yerini koruyor mu?
PUBG Mobile oynamak istiyorum, fakat sıfırdan başlayacağım. Sizce değer mi? Modası geçti mi yoksa hala yerini koruyor mu?
5 530546 Decipat Katılım 14 Mart 2022 Mesajlar 3.804 Çözümler 1 24 Nisan 2022 #2 XEfe.Bey dedi: PUBG Mobile oynamak istiyorum, fakat sıfırdan başlayacağım. Sizce değer mi? Modası geçti mi yoksa hala yerini koruyor mu? Genişletmek için tıkla... Modası bence geçti.
XEfe.Bey dedi: PUBG Mobile oynamak istiyorum, fakat sıfırdan başlayacağım. Sizce değer mi? Modası geçti mi yoksa hala yerini koruyor mu? Genişletmek için tıkla... Modası bence geçti.
Saitama1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Kasım 2019 Mesajlar 2.196 Çözümler 10 24 Nisan 2022 #3 XEfe.Bey dedi: PUBG Mobile oynamak istiyorum, fakat sıfırdan başlayacağım. Sizce değer mi? Modası geçti mi yoksa hala yerini koruyor mu? Genişletmek için tıkla... Modası geçmez o oyunun insanların cebinde çünkü.
XEfe.Bey dedi: PUBG Mobile oynamak istiyorum, fakat sıfırdan başlayacağım. Sizce değer mi? Modası geçti mi yoksa hala yerini koruyor mu? Genişletmek için tıkla... Modası geçmez o oyunun insanların cebinde çünkü.
aliaksandr Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ekim 2016 Mesajlar 1.587 Çözümler 4 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşçi 24 Nisan 2022 #4 Hem telefonda hem de emulatörde halen oynanan oyun. Zaten sürekli ranklar sıfırlanıyor bir şey kaybetmezsin başla çok zevkli oyun.
Hem telefonda hem de emulatörde halen oynanan oyun. Zaten sürekli ranklar sıfırlanıyor bir şey kaybetmezsin başla çok zevkli oyun.
GameTech34 Picopat Katılım 9 Şubat 2022 Mesajlar 740 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2022 #5 XEfe.Bey dedi: PUBG Mobile oynamak istiyorum, fakat sıfırdan başlayacağım. Sizce değer mi? Modası geçti mi yoksa hala yerini koruyor mu? Genişletmek için tıkla... Hocam eğlenceli bir oyun bir de cihazın iyiyse oyna çok zevkli bir oyun belli bir ranka kadar botlar çıkıyor ama daha sonra çıkmıyor botlar.
XEfe.Bey dedi: PUBG Mobile oynamak istiyorum, fakat sıfırdan başlayacağım. Sizce değer mi? Modası geçti mi yoksa hala yerini koruyor mu? Genişletmek için tıkla... Hocam eğlenceli bir oyun bir de cihazın iyiyse oyna çok zevkli bir oyun belli bir ranka kadar botlar çıkıyor ama daha sonra çıkmıyor botlar.