Cr Oyuncusu Hectopat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 1.056 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer Türkiye 24 Şubat 2024 #1 6 yıllık bir PUBG hesabım var. Ara ara girerim. Son zamanlarda fazla takılmaya başladım. 134 TL'ye 360 UC yükleyip pas alayim mi sizce?
6 yıllık bir PUBG hesabım var. Ara ara girerim. Son zamanlarda fazla takılmaya başladım. 134 TL'ye 360 UC yükleyip pas alayim mi sizce?
S Screnz Hectopat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 611 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2024 #3 Neye göre. savardo dedi: Değmez. Genişletmek için tıkla... Neye göre değmez diğer oyunlar her Pass için para istiyor PUBG Mobile da fullersen geri alıyorsun arkadaşim 60liraya aldığı royalpass ile her sezon aça aça hesabını 10k ya satti.
Neye göre. savardo dedi: Değmez. Genişletmek için tıkla... Neye göre değmez diğer oyunlar her Pass için para istiyor PUBG Mobile da fullersen geri alıyorsun arkadaşim 60liraya aldığı royalpass ile her sezon aça aça hesabını 10k ya satti.
Cr Oyuncusu Hectopat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 1.056 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer Türkiye 24 Şubat 2024 #4 savardo dedi: Değmez. Genişletmek için tıkla... Niye hocam? 134 TL'yi düşük gördüğümden değil de cevabınızı merak ediyorum.
savardo dedi: Değmez. Genişletmek için tıkla... Niye hocam? 134 TL'yi düşük gördüğümden değil de cevabınızı merak ediyorum.
S Screnz Hectopat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 611 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2024 #5 Cr Oyuncusu dedi: Niye hocam? 134 TL'yi düşük gördüğümden değil de cevabınızı merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Değer dostum ama oyunun gidişatına bağlı hesabını satacağın zaman oyunda oyuncu kalır mı?
Cr Oyuncusu dedi: Niye hocam? 134 TL'yi düşük gördüğümden değil de cevabınızı merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Değer dostum ama oyunun gidişatına bağlı hesabını satacağın zaman oyunda oyuncu kalır mı?
savardo Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 251 Çözümler 5 24 Şubat 2024 #6 Cr Oyuncusu dedi: Niye hocam? 134 TL'yi düşük gördüğümden değil de cevabınızı merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Artık eskisi kadar popüler değil ve Pass'dan verdiği şeyler de pek iyi sayılmaz.
Cr Oyuncusu dedi: Niye hocam? 134 TL'yi düşük gördüğümden değil de cevabınızı merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Artık eskisi kadar popüler değil ve Pass'dan verdiği şeyler de pek iyi sayılmaz.
Cr Oyuncusu Hectopat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 1.056 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer Türkiye 24 Şubat 2024 #7 Screnz dedi: Değer dostum ama oyunun gidişatına bağlı hesabını satacağın zaman oyunda oyuncu kalır mı? Genişletmek için tıkla... Dostum sence oyunun ömrü var mı ona görede almayı planlıyorum.
Screnz dedi: Değer dostum ama oyunun gidişatına bağlı hesabını satacağın zaman oyunda oyuncu kalır mı? Genişletmek için tıkla... Dostum sence oyunun ömrü var mı ona görede almayı planlıyorum.
alp15eren Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2016 Mesajlar 5.841 Makaleler 1 Çözümler 44 24 Şubat 2024 #8 Telefonun samsungsa galaxy store üzerinden %90 indirim yapıyor. 13tl ye royale pass alabilirsin.
Cursor Hectopat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 3.001 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2024 #9 Dijital olan şeyler almak hoşuna gidiyorsa alınır.
Cr Oyuncusu Hectopat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 1.056 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer Türkiye 24 Şubat 2024 #10 alp15eren dedi: Telefonun samsungsa Galaxy Store üzerinden %90 indirim yapıyor. 13TL'ye Royale Pass alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Telefonum Samsung da nasıl yapılıyor indirimin belirli bir süresi var mı söylersen sevinirim.
alp15eren dedi: Telefonun samsungsa Galaxy Store üzerinden %90 indirim yapıyor. 13TL'ye Royale Pass alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Telefonum Samsung da nasıl yapılıyor indirimin belirli bir süresi var mı söylersen sevinirim.