AndJusticeForAll Femtopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2020 #1 Bilgisayarıma PUBG Mobile kurmak istiyorum ama çok fazla bunun için yöntem varmış. Hangi yöntem ile PC'ye PUBG Mobile'ı kurmalıyım? Hangi emulator, hangi program vs. en stabil iyi çalışandır?
Bilgisayarıma PUBG Mobile kurmak istiyorum ama çok fazla bunun için yöntem varmış. Hangi yöntem ile PC'ye PUBG Mobile'ı kurmalıyım? Hangi emulator, hangi program vs. en stabil iyi çalışandır?
CodeNameGordon Hectopat Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 373 Çözümler 2 Yer Black Mesa Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2020 #11 exclusively dedi: Benim sistem çok iyi (ASUS ROG G712LW) lakin 50-60 FPS alabiliyorum. Bir yöntemi varsa çok iyi olur. Genişletmek için tıkla... İnternette GameLoop PUBG nasıl 90 FPS yapılır gibi rehberler var oralara bakabilirsin. Artı 0 Eksi
exclusively dedi: Benim sistem çok iyi (ASUS ROG G712LW) lakin 50-60 FPS alabiliyorum. Bir yöntemi varsa çok iyi olur. Genişletmek için tıkla... İnternette GameLoop PUBG nasıl 90 FPS yapılır gibi rehberler var oralara bakabilirsin.