KayraTDM Hectopat Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2021 #1 Goruntu isterseniz atayim ama sorun beni benden aldi, her şeyi denedim burada bulabilirsem guzel olur. Ag hatasi falan diyor. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Haziran 2021
Goruntu isterseniz atayim ama sorun beni benden aldi, her şeyi denedim burada bulabilirsem guzel olur. Ag hatasi falan diyor.
rickrollin Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.815 Çözümler 2 Yer Asgard Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2021 #2 KayraTDM dedi: Goruntu isterseniz atayim ama sorun beni benden aldi, her şeyi denedim burada bulabilirsem guzel olur. Ag hatasi falan diyor. Genişletmek için tıkla... Gelen hataların hepsini SS alıp atarsanız belki yardımcı olabilirim. Bir de ne yapınca bu hata çıktı?
KayraTDM dedi: Goruntu isterseniz atayim ama sorun beni benden aldi, her şeyi denedim burada bulabilirsem guzel olur. Ag hatasi falan diyor. Genişletmek için tıkla... Gelen hataların hepsini SS alıp atarsanız belki yardımcı olabilirim. Bir de ne yapınca bu hata çıktı?