B Berdan akcan Centipat Katılım 25 Ağustos 2019 Mesajlar 243 16 Eylül 2020 #1 Arkadaşlar PUBG Mobile'de arkadaşlarımın profil resimleri gözükmüyor, çok kafaya takmıyorum ama neden böyle bilen var mı?
Arkadaşlar PUBG Mobile'de arkadaşlarımın profil resimleri gözükmüyor, çok kafaya takmıyorum ama neden böyle bilen var mı?
RotasızBey Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2019 Mesajlar 4.775 Çözümler 6 Yer BesDokuz Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2020 #2 Emulatör kaynaklı bir sorun ara ara böyle hataları bende alıyorum kendi kendine düzeliyor. Artı 0 Eksi
B barneystnsn Femtopat Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 11 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2020 #3 Berdan akcan dedi: Arkadaşlar PUBG Mobile'de arkadaşlarımın profil resimleri gözükmüyor, çok kafaya takmıyorum ama neden böyle bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Bende aynı sorunu yaşıyorum, kendi profil resmim ve arkadaşlarımın profil resmi açılmıyor net görünmüyor nasıl düzelecek bilmiyorum. Oyunu sildim. Tamir et bölümünü uyguladım olmuyor. Kesinlikle oyun hatası. Artı 0 Eksi
Berdan akcan dedi: Arkadaşlar PUBG Mobile'de arkadaşlarımın profil resimleri gözükmüyor, çok kafaya takmıyorum ama neden böyle bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Bende aynı sorunu yaşıyorum, kendi profil resmim ve arkadaşlarımın profil resmi açılmıyor net görünmüyor nasıl düzelecek bilmiyorum. Oyunu sildim. Tamir et bölümünü uyguladım olmuyor. Kesinlikle oyun hatası.