PUBG Mobile RAM kullanımı çok düşük

İşletim sistemi
Windows 10

shaco tr

Femtopat
Daha fazla  
PUBG Mobile oynarken sadece 300 veya 400 MB RAM kullanıyor. Bende 16 GB RAM var. Yardımcı olabilir misiniz lütfen?
Şu an eğitim bölümündeyim normal oyuna girince de aynısı oluyor. Sadece 300 MB veya 400 MB kullanıyor.

Dosya Ekleri

• PUBG MOBİLE RAM SORUNU.png
    PUBG MOBİLE RAM SORUNU.png
    1,1 MB · Görüntüleme: 212
Son düzenleyen: Moderatör:
PUBG Mobile oynarken sadece 300 veya 400 MB RAM kullanıyor. Bende 16 GB RAM var. Yardımcı olabilir misiniz lütfen?
Şu an eğitim bölümündeyim normal oyuna girince de aynısı oluyor. Sadece 300 MB veya 400 MB kullanıyor.
Emülatör ayarlarından RAM miktarını artırmayı deneyin.

Görev Yöneticisine bakmayın lütfen MSİ Afterburner ile değerlerinizi atın.
Aynısı bende GTA V için oluyordu Görev Yönetisinde 3 GB yazıyor MSİ Afterburner'da 10 GB.

Her şeyi fulleyın emulutor ayarlarından sonra bir daha deneyin bu arada FPS kaç?
Bir de arkadaşın dediği gibi değerlerinizi MSI Afterburner ile atarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz.

Hocam, ayarlardan bakın. RAM kullanımı nasıl ayarlı? Olmazsa yükseltin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı