Black1 Hectopat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2021 #1 Ayarlardan ayarları değiştirip oyuna gireyim dedim oyun bu hale geldi. Ne yapmam gerekiyor?
Mr. KEY Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2016 Mesajlar 2.006 Çözümler 4 13 Kasım 2021 #2 OpenGL seçtiysen DirectX + ya al. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS Black1 Hectopat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2021 #3 Evet OpenGL'ye aldım bir deniyeyim. Son düzenleme: 13 Kasım 2021 Artı 0 Eksi
A Archley Kilopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 2.940 Makaleler 2 Çözümler 30 13 Kasım 2021 #4 Black1 dedi: Ayarlardan ayarları değiştirip oyuna gireyim dedim oyun bu hale geldi. Ne yapmam gerekiyor? Eki Görüntüle 1213365 Genişletmek için tıkla... Arkada OyunPortal görüyorum. Artı 0 Eksi
Black1 dedi: Ayarlardan ayarları değiştirip oyuna gireyim dedim oyun bu hale geldi. Ne yapmam gerekiyor? Eki Görüntüle 1213365 Genişletmek için tıkla... Arkada OyunPortal görüyorum.
KS KS Black1 Hectopat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2021 #5 Archley dedi: Arkada OyunPortal görüyorum. Genişletmek için tıkla... Evet. Mr. KEY dedi: OpenGL seçtiysen DirectX + ya al. Genişletmek için tıkla... Tamam, sorunum düzeldi. Peki kasmaması için yapabileceğim bir ayar var mı? Artı 0 Eksi
Archley dedi: Arkada OyunPortal görüyorum. Genişletmek için tıkla... Evet. Mr. KEY dedi: OpenGL seçtiysen DirectX + ya al. Genişletmek için tıkla... Tamam, sorunum düzeldi. Peki kasmaması için yapabileceğim bir ayar var mı?
A Archley Kilopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 2.940 Makaleler 2 Çözümler 30 13 Kasım 2021 #6 Black1 dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Lütfen mesajlarını tekrardan noktalama işaretlerine uyarak düzenleyin. Düzeltmediğiniz takdirde hatalı yazımlı mesaj başı 1 saat ban yiceksiniz. Artı 0 Eksi
Black1 dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Lütfen mesajlarını tekrardan noktalama işaretlerine uyarak düzenleyin. Düzeltmediğiniz takdirde hatalı yazımlı mesaj başı 1 saat ban yiceksiniz.
KS KS Black1 Hectopat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2021 #7 Archley dedi: Lütfen mesajlarını tekrardan noktalama işaretlerine uyarak düzenleyin. Düzeltmediğiniz takdirde hatalı yazımlı mesaj başı 1 saat ban yiceksiniz. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın tam olarak bilmiyordum kuralları düzelttim geri. Artı 0 Eksi
Archley dedi: Lütfen mesajlarını tekrardan noktalama işaretlerine uyarak düzenleyin. Düzeltmediğiniz takdirde hatalı yazımlı mesaj başı 1 saat ban yiceksiniz. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın tam olarak bilmiyordum kuralları düzelttim geri.