PUBG Mobile satılan hesap geri alabilir mi?

ahmetokan

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba ben bir PUBG Mobile hesabı satın aldım bütün bağlantıları benim üzerime hesaba giremiyor fakat bir kişi üzerinden haber aldım gerçek bilgi adam PUBG Mobile'ı aramış telefondan PUBG'ye hesabım çalındı demiş PUBG'de ID'ye bakmış ve hesaba kaç gündür girdiğimi fark etmiş hatta nerede oturdumu ilimide biliyor hesabı tekrardan geri alabilir mi? Adam hesabım çalındı deyip geri alabilir mi Satın aldığım hesap çöpmü olacak

İhtimali yok diyemem. İlk UC yatırılışı, hangi kartla yapıldığı, hesabın oluşturulduğu sezon, ilk kostüm gibi bilgilerle yeniden alınabilir fakat direkt gmailini almadınız mı?

Normalde hesap alıp satmak yasak zaten. Direk kalıcı ban sebebi ama eğer hesabı alıyorsan hesaba dair tüm bilgileri de seninle paylaşmış olmalı. Hesabı ne zaman açtın hangi nickleri kullandığı e posta adresi vs. Satın alıyorsan bile bence oyun eğer e posta ile açılmışsa o e postayı da sana satmış olması lazım. Bunlara erişimin varsa hesabı kurtarırsın ama yoksa o hesabı elinde tutman çok zor. Müşteri hizmetlerine eski telefonu sattığını yeni telefon aldığını söylersin. Bunlara erişimin yoksa doğrulamak için en fazla şunu yaparsın. Müşteri hizmetlerine ulaşıp hesabı satın aldığını kanıtlarsan hesap kalıcı olarak banlanır o da kullanamaz.

İhtimali yok diyemem. İlk UC yatırılışı, hangi kartla yapıldığı, hesabın oluşturulduğu sezon, ilk kostüm gibi bilgilerle yeniden alınabilir fakat direkt gmailini almadınız mı?
direk maili aldım sonra facebook bağı ekledim

Normalde hesap alıp satmak yasak zaten. Direk kalıcı ban sebebi ama eğer hesabı alıyorsan hesaba dair tüm bilgileri de seninle paylaşmış olmalı. Hesabı ne zaman açtın hangi nickleri kullandığı e-posta adresi vs. Satın alıyorsan bile bence oyun eğer e-posta ile açılmışsa o e postayı da sana satmış olması lazım. Bunlara erişimin varsa hesabı kurtarırsın ama yoksa o hesabı elinde tutman çok zor. Müşteri hizmetlerine eski telefonu sattığını yeni telefon aldığını söylersin. Bunlara erişimin yoksa doğrulamak için en fazla şunu yaparsın. Müşteri hizmetlerine ulaşıp hesabı satın aldığını kanıtlarsan hesap kalıcı olarak banlanır o da kullanamaz.

Bende şu an mail bağlı ilk onu kendime aldım adamın mailini almadım kendikimi ekledim sonra twiter vardı onu da ilk gün sildim Facebook ekledim

Normalde hesap alıp satmak yasak zaten. Direk kalıcı ban sebebi ama eğer hesabı alıyorsan hesaba dair tüm bilgileri de seninle paylaşmış olmalı. Hesabı ne zaman açtın hangi nickleri kullandığı e posta adresi vs. Satın alıyorsan bile bence oyun eğer e posta ile açılmışsa o e postayı da sana satmış olması lazım. Bunlara erişimin varsa hesabı kurtarırsın ama yoksa o hesabı elinde tutman çok zor. Müşteri hizmetlerine eski telefonu sattığını yeni telefon aldığını söylersin. Bunlara erişimin yoksa doğrulamak için en fazla şunu yaparsın. Müşteri hizmetlerine ulaşıp hesabı satın aldığını kanıtlarsan hesap kalıcı olarak banlanır o da kullanamaz.
pubg moobile yetkilisiyle dcden konuşsam olmazmı

direk maili aldım sonra facebook bağı ekledim

Bende şu an mail bağlı ilk onu kendime aldım adamın mailini almadım kendikimi ekledim sonra twiter vardı onu da ilk gün sildim Facebook ekledim

pubg moobile yetkilisiyle dcden konuşsam olmazmı
Oyun alırken hele de mobile oyun alırken en çok dikkat etmen gereken şey oyunun açıldığı mail adresini de sana satmış olması. Ya da oyunu nasıl açtıysa. Aksi takdirde hesap sahibi kendi bilgileri ile hesabı tekrar geri alabilir. Şu an senin yapman gereken hesabın sana ait olduğunu kanıtlaman ama eğer karşı taraf müşteri hizmetlerinin senden isteyeceği doğrulama bilgilerine sahip ise tekrar geri alır hesabı. Kredi kartı kullanmış ise kredi kartını doğrulamak için son 4 hanesi falan ister yani keşke bunları araştırarak alsaydın hesabı. Bu bilgiler karşı da varsa değiştirebilir müşteri hizmetlerinden hesabı tekrar geri alır.. En iyi ihtimal karşı tarafın da bunları unutmuş olması vs. Eğer o kişi hesabın sahibi olduğunu doğrulamayzsa siz kullanırsınız yine ama hesap bilgilerine sahip ise yapacak bir şey yok o hesabı kurtarmanız çok zor. Yetkili kişi sizden doğrulamak için bilgiler ister eğer istediği bilgilere doğru cevap verirseniz hesap sizde kalabilir ama bekleyin katşı taraf hesabını tekrar almadığı sürece sorun olmaz. Bilgiler varsa sizde eski telefonu sattığınızı söyleyin o kişinin sizin hesabı çalmaya çalıştığını falan anlatın o zaman izin vermeler bilgilerin tekrar değişmesine ama dediğim gibi o bilgilere senin ulaşman zor sadece beklemen gerek dua et o da bu bilgileri doğrulayamasın yoksa hesabı geri alır.

kral ben itemsatistan hesap alacağım adamla konustum fln dedi tüm bağlar değişiyor falna herşeyi bana verilecek. am a korktugum birşey var oda hesabın sonradan geri alınması böylebişey yaşanırmı acaba?

Hesabın geri çekilmemesi için düzenli olarak her hafta hesaba boş form atın satın aldığınız hesabın onlarca sahibi olabilir bu sahiplerden biri hesabı sattıktan 1 yıl sonra bile kolayca hesabı çekebilir.

Eğer hesaba kendiniz form atıp hesap üstündeki bilgileri sıfırlamak istiyorsanız hesapta 3 ay boyunca 3 tane arkadaş ekleyin o 3 arkadaş ile yaklaşık 50-60 maç atın oynadığınız kişilerin isimlerini kaydedin, hesapta e-posta bağlı ise almadan önceki mail adresini kaydedin ve sizin değiştirdiğiniz mail ile elinizde 2 mail adresi olacak ayrıca bağlı olan bağlar var ise form ekranında hepsini doğruca girin hesabı mantıken siz geri çektiğiniz için 3 ay boyunca hesabı kimse geri çekemez hale geliyor.

5000tlnin üzerinde değere sahip hesapları almayın
bizzat şahsıma ait buz 7, mclaren koleksiyoneri hesap 9 ay sonra çektiler, 4 ay uğraşın sonunda geri zor aldık

Hesabın geri çekilmemesi için düzenli olarak her hafta hesaba boş form atın satın aldığınız hesabın onlarca sahibi olabilir bu sahiplerden biri hesabı sattıktan 1 yıl sonra bile kolayca hesabı çekebilir.

Eğer hesaba kendiniz form atıp hesap üstündeki bilgileri sıfırlamak istiyorsanız hesapta 3 ay boyunca 3 tane arkadaş ekleyin o 3 arkadaş ile yaklaşık 50-60 maç atın oynadığınız kişilerin isimlerini kaydedin, hesapta e-posta bağlı ise almadan önceki mail adresini kaydedin ve sizin değiştirdiğiniz mail ile elinizde 2 mail adresi olacak ayrıca bağlı olan bağlar var ise form ekranında hepsini doğruca girin hesabı mantıken siz geri çektiğiniz için 3 ay boyunca hesabı kimse geri çekemez hale geliyor.

5000tlnin üzerinde değere sahip hesapları almayın
bizzat şahsıma ait buz 7, mclaren koleksiyoneri hesap 9 ay sonra çektiler, 4 ay uğraşın sonunda geri zor aldık
hocam ben hesap aldım yaklaşık 1 yıl oldu satıcı hiç hesabı çekmedi ama ben hesabı satarken parayı alamadım hesap gitti 5 ay felan oldu geçen almayı denedim olmadı hesabın çalınırken ki e postası yazıyorum 5 ay önceki arkadaşları yazıyorum geçen yıldan kalma uc alımlarını yazıyorum geçen yıldan kalma eski isimleri yazıyorum yinede alamıyorum hesabı çalan kişi hesaba para yüklemiş biraz araba felan çıkartmış bi yardım edebilir misin

Technopat Haberler

Geri
Yukarı