KRALCAN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 7.479 Makaleler 6 Çözümler 10 Yer İzmir-Bayraklı Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2021 #1 Gameloop ile oynuyorum oyunu ama ses kasamıyorum, seslerin nereden geldiği anlaşılmıyor ne yaptıysam düzeltemedim. Yardımcı olabilecek var mı?
Gameloop ile oynuyorum oyunu ama ses kasamıyorum, seslerin nereden geldiği anlaşılmıyor ne yaptıysam düzeltemedim. Yardımcı olabilecek var mı?
Asabı Bozuk Adam Hectopat Katılım 29 Mayıs 2021 Mesajlar 4.344 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2021 #2 Kulaklığın 7.1 özelliği var mı? Kulaklığı ters takmış olabilir misiniz? Artı 0 Eksi
A Aqely Hectopat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 1.380 Çözümler 8 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Aralık 2021 #3 Kulaklığı ters takmış olabilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS KRALCAN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 7.479 Makaleler 6 Çözümler 10 Yer İzmir-Bayraklı Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2021 #4 Arkadaşlar Cougar İmmerse kulaklığı nasıl ters takabilirim sizce? Sadece PUBG Mobile'de oluyor bu sorun. Artı 0 Eksi
Arkadaşlar Cougar İmmerse kulaklığı nasıl ters takabilirim sizce? Sadece PUBG Mobile'de oluyor bu sorun.
A araf0 Femtopat Katılım 6 Eylül 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2023 #5 KRALCAN dedi: Arkadaşlar Cougar İmmerse kulaklığı nasıl ters takabilirim sizce? Sadece PUBG Mobile'de oluyor bu sorun. Genişletmek için tıkla... HOCAM SORUNU NASIL DUZELTTINIZ Artı 0 Eksi
KRALCAN dedi: Arkadaşlar Cougar İmmerse kulaklığı nasıl ters takabilirim sizce? Sadece PUBG Mobile'de oluyor bu sorun. Genişletmek için tıkla... HOCAM SORUNU NASIL DUZELTTINIZ