A Ahmet karanin damati Decapat Katılım 9 Ekim 2022 Mesajlar 297 12 Ağustos 2024 #1 Midasbuy diye bir site var ucler yarı fiyata. Oradan UC almak ban sebebi mi bir sıkıntı olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ağustos 2024
6 613366 Hectopat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 3.744 Makaleler 23 Çözümler 77 12 Ağustos 2024 #2 Ahmet karanin damati dedi: Midasbuy diye bir site var ucler yarı fiyata. Oradan UC almak ban sebebi mi bir sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Ban sebebi olmaz hocam destekliyorlar. Kısaca banlanmazsınız yoksa YouTuber kalır mıydı?
Ahmet karanin damati dedi: Midasbuy diye bir site var ucler yarı fiyata. Oradan UC almak ban sebebi mi bir sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Ban sebebi olmaz hocam destekliyorlar. Kısaca banlanmazsınız yoksa YouTuber kalır mıydı?
Ömer S Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 1.096 Çözümler 16 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri RTX4070TiSuper AMD Ryzen 5 7600X ASUS PRİME B650M-A WIFI II Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #3 Ahmet karanin damati dedi: Midasbuy diye bir site var ucler yarı fiyata. Oradan UC almak ban sebebi mi bir sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Yok sıkıntı olmaz. Site güvenilir mi orası önemli dolandırılmayın sonra.
Ahmet karanin damati dedi: Midasbuy diye bir site var ucler yarı fiyata. Oradan UC almak ban sebebi mi bir sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Yok sıkıntı olmaz. Site güvenilir mi orası önemli dolandırılmayın sonra.
firrisn Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 514 Çözümler 3 Yer Türkiye Cumhuriyeti 12 Ağustos 2024 #4 Ban sebebi değildir, yıllardır oradan UC alıyorum.
Hagu Hectopat Katılım 19 Eylül 2022 Mesajlar 3.459 Çözümler 42 12 Ağustos 2024 #5 Ahmet karanin damati dedi: Midasbuy diye bir site var ucler yarı fiyata. Oradan UC almak ban sebebi mi bir sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... PUBG'nin resmi sitesi diye biliyorum ama olmayabilir de. her iki durumda da guvenilir bir site. Ban sebebi degil.
Ahmet karanin damati dedi: Midasbuy diye bir site var ucler yarı fiyata. Oradan UC almak ban sebebi mi bir sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... PUBG'nin resmi sitesi diye biliyorum ama olmayabilir de. her iki durumda da guvenilir bir site. Ban sebebi degil.
125824 Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 1.066 Çözümler 4 Yer Manchester 12 Ağustos 2024 #6 Güvenilir bir site hocam, oradan bizzat UC yüklemişliğim var ancak sitenin orijinal site olduğundan emin olun.
Güvenilir bir site hocam, oradan bizzat UC yüklemişliğim var ancak sitenin orijinal site olduğundan emin olun.
S siyahkusak41 Centipat Katılım 13 Ekim 2024 Mesajlar 79 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2025 #7 Midasbuy güvenilir, ben de daha öncesinde oradan alım yaptım ama son zamlardan sonra sitelere göre daha pahalı maalesef. Vatangame.com sitesinden alıyorum, midasbuydan daha ucuza satıyorlar.1-2 dakika içerisinde hesabıma yükleniyor.
Midasbuy güvenilir, ben de daha öncesinde oradan alım yaptım ama son zamlardan sonra sitelere göre daha pahalı maalesef. Vatangame.com sitesinden alıyorum, midasbuydan daha ucuza satıyorlar.1-2 dakika içerisinde hesabıma yükleniyor.