IIHasanII Decapat Katılım 30 Eylül 2019 Mesajlar 44 14 Temmuz 2020 #1 Merhaba arkadaşlar, Benim PUBG Mobile hesabının bağlantısı sosyal medya ile kaldırmak istiyorum ve Game Center’a bağlayacağım ama başka bir şey ekleyemiyorum.
Merhaba arkadaşlar, Benim PUBG Mobile hesabının bağlantısı sosyal medya ile kaldırmak istiyorum ve Game Center’a bağlayacağım ama başka bir şey ekleyemiyorum.
İremLina Decapat Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Kadın 14 Temmuz 2020 #2 Bunu seneler önce yapmıştım ama unuttum tek diyeceğim şey şuan., twitter hesabına girip ayarlardan bağlantılar kısmı varsa pubg mobileyi kes.
Bunu seneler önce yapmıştım ama unuttum tek diyeceğim şey şuan., twitter hesabına girip ayarlardan bağlantılar kısmı varsa pubg mobileyi kes.
IIHasanII Decapat Katılım 30 Eylül 2019 Mesajlar 44 14 Temmuz 2020 #3 İremLina dedi: Bunu seneler önce yapmıştım ama unuttum tek diyeceğim şey şuan., twitter hesabına girip ayarlardan bağlantılar kısmı varsa pubg mobileyi kes. Genişletmek için tıkla... twitter hesabı silindi ama pubg den gitmiyor İremLina dedi: Bunu seneler önce yapmıştım ama unuttum tek diyeceğim şey şu an. Twitter hesabına girip ayarlardan bağlantılar kısmı varsa PUBG Mobile'yi kes. Genişletmek için tıkla... Hem Twitter hesabını silmeden PUBG bağlantısını sildim.
İremLina dedi: Bunu seneler önce yapmıştım ama unuttum tek diyeceğim şey şuan., twitter hesabına girip ayarlardan bağlantılar kısmı varsa pubg mobileyi kes. Genişletmek için tıkla... twitter hesabı silindi ama pubg den gitmiyor İremLina dedi: Bunu seneler önce yapmıştım ama unuttum tek diyeceğim şey şu an. Twitter hesabına girip ayarlardan bağlantılar kısmı varsa PUBG Mobile'yi kes. Genişletmek için tıkla... Hem Twitter hesabını silmeden PUBG bağlantısını sildim.